Cadeautips moederdag

Misschien woon je al een tijdje niet meer thuis dus hoe lang is het geleden dat je jouw moeder hebt verrast met een ontbijt op bed? Dus hup naar die supermarkt op zaterdag en koop lekkere broodjes, eieren, verse jus (of pers zelf). Met een mooie bloem maak je het geheel mooi af! Woon je nu niet bij je moeder in de buurt maar wil je haar toch verassen met ontbijt op bed. Tegenwoordig kan je het ook gewoon laten bezorgen, misschien dan niet door jou gemaakt maar het gaat tenslotte om het gebaar. Kijk hier voor adressen die ontbijt op bed bezorgen op Moederdag.

Maar ook een doos heerlijke chocolade om je vingers bij af te likken zal goed in de smaak vallen bij je moeder. Als ze tenminste van chocolade houdt. Bij de Chocolate Company, kan je heerlijke bonbons bestellen maar bijvoorbeeld ook spoons van chocolade zodat je eigen chocolade melk kan maken. Je zou bijna ook een doos voor jezelf bestellen ;).

Wil je een herinnering voor nu en voor later. Geef je moeder dan een fotoshoot cadeau. Bij Shoots & More hebben ze een mooie aanbieding normaal 79 euro, nu voor 39 euro. De shoot duurt 45 min en is voor het hele gezin.

Is jouw moeder een kleine ekster? Dan is ze vast gek op een mooi sieraad. Bij Kaya sieraden koop je twee identieke sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. Speciaal voor de dames van Vriendinnenonline 15% korting bij iedere bestelling voor moederdag. Geef je korting door onder de code ‘vriendin‘ bij je bestelling.

Kan je moeder wel wat ontspanning gebruiken omdat ze altijd zo hard voor jullie en het gezin aan het werk is? Ga dan eens lekker met haar ontspannen in de sauna. Bij Thermen Bussloo hebben ze een speciaal arrangement voor jullie samen. De hele dag entree in de sauna, een lekkere high tea en nog de keuze uit een gezichtsbehandeling of een massage. Dat wordt een dag die jullie niet snel zullen vergeten!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?