Cadeau ideen voor de feestdagen
26 november 2015 

Cadeau ideen voor de feestdagen

Body producten

Iets wat eigenlijk altijd wel goed is, zijn producten voor het lichaam. Daarin kun je flink variren, zowel qua vorm, als qua prijs en geur. Je hebt de keuze uit douchegels, douchefoams, bodylotions, bodyolie en nog wel meer. Dit is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende geuren en dat kan soms wel moeilijk kiezen zijn. Wat makkelijker is het kiezen op prijs, afhankelijk van het budget dat je hebt. Tegenwoordig hebben Kruidvat en Etos ook hele leuke producten van het eigen merk. Maar als je het echt niet weet, dan is Rituals natuurlijk altijd goed!

Interieur spullen

Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en daarom kan deze mogelijkheid misschien wat moeilijker zijn. Toch kun je met wat accessoires een mooi cadeau maken. Het is wel fijn als je die persoon en diens interieur een beetje kent, zodat je weet wat er wel of niet bij past. Je kunt denken aan mooie waxinelichtjes, kaarsen, lampjes, waxmelts, kleedjes en kussens. Je kunt er altijd voor kiezen om een neutrale kleur te kopen, dat is vaak wel goed.

Box vol cadeaus

Iets wat altijd leuk is om te krijgen en om te geven is een doos vol goodies. Denk hierbij aan maskertjes, douche producten, tijdschriften, hebbedingetjes en wat lekkers. Je kunt zo’n goodiebox gemakkelijk zelf samen stellen en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Doordat je het zelf samenstelt, kun je het helemaal aanpassen aan de persoon voor wie de box bedoeld is. Het is dan een verrassing wat diegene krijgt en dit garandeert veel uitpakplezier!

Wat lekkers

Vrouwen zijn vaak dol op chocolade, maar er zijn nog veel meer lekkere dingen. Je kunt natuurlijk standaard sinterklaas of kerst lekkernijen geven, maar je kunt het ook anders aanpakken. Er zijn tegenwoordig een heleboel mogelijkheden om bijvoorbeeld een chocoladereep te bestellen met een persoonlijke tekst. Ook in de winkels zijn genoeg leuke en lekkere dingen verkrijgbaar, het is natuurlijk wel handig als je weet wat diegene lekker vindt.

Cadeaubon

En als je er echt niet uit komt, dan kun je altijd nog een cadeaubon geven of vragen. Dit kun je doen voor een luxe winkel, zodat je jezelf eens kunt verwennen met een mooi product. Als je echt even niet weet wat je wilt, kun je gaan voor een cadeaukaart van een winkel waar je geregeld komt. Met een cadeaubon heb je helaas niet meteen een cht cadeau in handen, maar geef je iemand de mogelijkheid om er zelf wat moois voor te kopen.

Dit blog is geschreven door Marille van www.thegreenguide.nl (@thegreenguidenl op social media), waar zij schrijft over natuurlijke & dierproefvrije beauty, eerlijke & duurzame kleding, minimalisme, veganisme, duurzaamheid, gezondheid, mindfulness, spiritualiteit en reizen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?