Bikini-body ready?

Ladies! Het wordt weer zonniger en warmer buiten. Ben jij al bezig met je fantastische bikini body voor aankomende zomer? Natuurlijk ben je daar mee bezig! Of je begint daar deze week nog aan! Want iedereen weet toch dat je zo een prachtig lichaam niet binnen twee weken kunt ontwikkelen na al die hapjes en drankjes van de feestdagen, carnaval en valentijnsdag? Over de afgelopen weken en maanden heb je een aardige vacht opgebouwd voor jezelf tijdens deze dagen, maar het wordt nu weer tijd om hier iets aan te doen!

Trek je sportkleding en bidon maar vast uit de kast, want we gaan aan de slag!
Hoe gaan we aan de slag? Dat zal ik je vertellen!

Stap 1: Voeding
We beginnen met het beperken van de zoetigheden, kaasjes en alcohol. Probeer de kaasjes en alcohol te beperken tot 1 avond in de week. Bijvoorbeeld vrijdagavond. Dan zit ook je werkweek erop en dan kan je jezelf mooi belonen met een lekker glas wijn en een goede kaas!
De zoetigheden kan je beperken tot een keertje om 20:00 uur bij de koffie. Probeer verder echt naar een stuk fruit of iets dergelijks te grijpen als je honger hebt!

Stap 2: Meer bewegen
Nu de vele overbodige vetten gedeeltelijk verdwenen zijn, kunnen we verder kijken naar de volgende stap: meer bewegen! Natuurlijk kan je rustig beginnen (helemaal als je een tijdje echt niks hebt gedaan aan beweging), maar bouw het langzaam wel op. Hou het niet bij 1 keer in de week sporten. Dat zorgt voor weinig verandering en natuurlijk heb je wel tijd om vaker te gaan! Sporten kan je op zoveel verschillende manieren doen..
Je kan kiezen voor de sportschool, lekker een rondje hardlopen buiten, maar er zijn tegenwoordig ook veel verschillende soorten Apps waarmee je genoeg workouts thuis kan doen!

Houdt dit zo vol en dan komt het helemaal goed met die bikini-body!
Focus je vooral niet alleen op het sporten, want je weet wat ze zeggen:
Abs are made in the kitchen!

Wij zullen gaan stralen in onze bikini’s van de zomer! Toch?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?