Begin na de vakantie goed met deze To do list app!
31 juli 2014 

Begin na de vakantie goed met deze To do list app!

Zelf werk ik met lange to do lijstjes, niet alleen thuis, maar ook op mijn werk. Daarnaast plan ik de taken van mijn werk ook nog in mijn Outlook agenda en om het nog drukker te maken werk ik thuis met een kalender en een agenda op mijn IPhone. Dit kan natuurlijk veel eenvoudiger, want echt rustiger wordt het er niet op natuurlijk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de beste app voor to do lijstjes. Eentje waarmee je overzichtelijk je taken van vandaag kan inzien, maar ook je taken van bijvoorbeeld komende week, en eentje die je ook op andere apparaten werkt zoals de computer en Ipad. Deze app blijkt te bestaan; Todoist, it is!

Inmiddels zijn er maar liefst 2 miljoen mensen die deze app gebruiken en dat aantal is nog altijd groeiende. Getriggerd door deze cijfers (want als zoveel mensen de app gebruiken, moet het toch wel goed zijn?) ben ik mij eens gaan verdiepen in de app en ook ik ben inmiddels om.

Hieronder een overzicht van een aantal van de vele voordelen;

  • Werkt op 13 platformen
  • Synchroniseert op al jouw apparaten wanneer je een taak hebt toegevoegd of verwijderd
  • Maak subtaken, geef prioriteiten aan en geef voor het overzicht kleurcodes mee
  • Toegang tot jouw taken wanneer je offline bent
  • Krijg reminders via SMS, mail of pushmeldingen (dit geldt voor de premium versie)
  • Stel vervaldata in of maak terugkerende taken

Daarnaast is de vormgeving ook nog eens heel fijn, waardoor het allemaal heel overzichtelijk is en het dus geen straf is om al die taken door te lopen.

Er zijn natuurlijk veel apps op de markt voor to do lijstjes en ik heb er ook al een aantal geprobeerd, maar over deze ben ik zo enthousiast dat ik deze graag met jullie wil delen. Je hebt een gratis versie die al veel functionaliteiten bevat en waar je al prima mee kan organiseren. Er is ook een premium versie die iets uitgebreider is, maar deze heb je echt niet meteen nodig.

Dus hou dat lekkere, rustige vakantiegevoel zonder chaos in je hoofd vast en ga straks uitgerust n georganiseerd aan de slag met de Todoist app!

Download deze app voor Android en download voor de iphone.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?