Als moederdag confronterend is; deze is voor jou
14 mei 2023 

Als moederdag confronterend is; deze is voor jou

Aan alle vrouwen.

Vandaag is het Moederdag en we zien op deze dag eigenlijk vooral perfecte plaatjes van gelukkige moeders voorbij komen. Natuurlijk prachtig om te zien en heel bijzonder.

Maar vandaag staan we ook even stil bij de vrouwen voor wie het een confronterende dag is; vrouwen die ongewenst kinderloos zijn, vrouwen met overleden kinderen, vrouwen waarbij hun moeder niet in beeld is of gestorven is, vrouwen met een wenskindje, vrouwen die niet zelf voor hun kindje kunnen zorgen of waarbij het contact ontbreekt.

Vandaag is ook voor jullie. Tegen alle vrouwen die hun liefde en zorg geven aan kinderen; de tantes, de goede vriendinnen, de buren, de juffen, de verzorgers of als je moeder bent van je hond, kat, paard, konijn… vandaag is ook voor jullie!

Moeders van alle levende wezens van de wereld. Fijne moederdag!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?