Als hij jou niet kan laten klaarkomen
21 januari 2015 

Als hij jou niet kan laten klaarkomen

Een gewetensvraag: heb je hem wel duidelijk uitgelegd wat je fijn vindt, of heb je hem hooguit hints gegeven? Dames: hints werken niet bij mannen. Die begrijpen ze gewoonweg niet. Vrouwen denken vaak dat mannen zouden moeten weten hoe het moet. Maar hoe moeten ze het weten als niemand het ze ooit duidelijk vertelt? Mannen zijn niet helderziend! Bovendien werkt hun eigen lijf en hun eigen opwinding compleet anders dan bij een vrouw.

Vrouwelijke opwinding
Om jou tot een orgasme te brengen heeft een man kennis nodig over jouw lijf en jouw opwinding. En de enige die hem die kennis kan geven, ben jij of eventueel ik, als jullie samen of hij alleen bij mij op seksles komen. Niet elke vrouw durft aan te geven wat haar super opwindt, hoe een man haar echt in extase kan brengen. Als jij die gne ook voelt: laat het je niet in de weg zitten om je seksleven te verbeteren. Als je het zelf niet aandurft om je partner precies uit te leggen hoe jouw vrouwelijke opwinding werkt, kan een sekscoach zoals ik een man ook prima leren hoe hij een goede minnaar wordt.

Hard-zacht, langzaam-snel?
Vind je het geen probleem om je partner zelf duidelijk te maken wat jou enorm opwindt, let dan wel op hoe en wanneer je die uitleg geeft. Vaak is het niet zo handig om dit in the heat of the moment te doen. Ten eerste omdat hij het kan ervaren als kritiek, wat juist in the heat of the moment hard kan aankomen en dat is natuurlijk niet je bedoeling. Kaart het onderwerp op een ander moment aan en laat hem zien wat je fijn vindt: hard zacht, langzaam snel.

Uit je hoofd, in je lijf
De tweede reden om dit onderwerp niet op het moment suprme ter sprake te brengen, is ook meteen de belangrijkste reden waarom het veel vrouwen niet lukt om klaar te komen door hun partner: je bent te veel in je hoofd en te weinig in je lijf! Je bent bezig met gedachtes zoals nu zit hij weer naast, hij doet het veel te snel, snapt hij dan niet wat ik wel lekker vind?! Dat denken leidt af van het liefdesspel, is fataal voor je opwinding en dus ook voor een orgasme. Opwinding zit bij ons vrouwen voor een heel groot deel tussen de oren. Als jij je gedachtes niet loslaat, kan hij je nooit laten klaarkomen Kortom, laat los! Denk niet te veel na over wat hij bij je doet, maar ervaar het. Natuurlijk is het belangrijk dat hij weet wat te doen. Dat is stap 1. Minstens zo belangrijk is dat jij leert om te voelen, om je gedachtes los te laten en in het moment te zijn.

Wereld van verschil
Als je deze twee punten aanpakt, dan gaat het zeker lukken dat hij je tot een hoogtepunt kan brengen. Als sekscoach heb ik al veel stellen hiermee verder kunnen helpen. Niet alleen de vrouwen zijn daar blij mee, ook de mannen zijn erg dankbaar. Onderschat niet hoe diep de frustratie zit als ze hun geliefde niet tot een hoogtepunt kunnen brengen! Blijf er dus niet te lang mee tobben als dit probleem speelt tussen jullie, maar pak het aan zelfstandig, of met wat hulp van een sekscoach zoals ik. Een sessie van een paar uur kan al een wereld van verschil maken. Doen hoor, want elk stel verdient een bevredigend seksleven!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?