Aangestoken door het reisvirus?
24 oktober 2019 

Aangestoken door het reisvirus?

Ben jij een type dat het liefst heel vaak zou willen reizen? Heb jij het echte reisvirus te pakken? Wij snappen dat helemaal!

De mooie bestemmingen van Europa

Je kan er voor kiezen om te sparen voor die volgende fantastische lange reis of ga voor meerdere kortere tripjes. Zo zijn er binnen Europa ook zeker veel droombestemmingen te vinden. Cultuur in Griekenland, lekker eten in Italië of een elandensafari in Noorwegen. Wil je echt alles in 1? Denk dan eens aan Barcelona of Valencia, waar je midden in een oude stad zit en aan de zee mt de Spaanse zon.

En wat dacht je van Kroatië, dit land weten wij vanuit Nederland steeds meer te vinden. En wij niet alleen, de echte rustzoekers mijden daar al de hotspots zodat ze niet in zwermen toeristen belanden. Maak daarom vrienden met de locals, zij kunnen je vaak de mooiste plekjes wijzen.

Nederland is ook mooi!

Maar ook hier in Nederland weet jij vast niet ieder mooi straatje, hofje of eettentje te vinden. Zelfs ons eigen land biedt heel veel moois om te ontdekken. Heb jij alle waddeneilanden wel eens bezocht?

Schaam je niet om weer weg te willen, maar zwelg ook niet in zelfmedelijden als dat er nog even niet in zit. Het leven is mooi, ook in ons grijze kikkerlandje!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?