5 fijne plekjes aan het strand in Nederland
21 juni 2014 

5 fijne plekjes aan het strand in Nederland

Je hoeft echt niet helemaal naar Zuid Frankrijk te rijden want Nederland heeft een ruime keuze aan fijne hotels en huisjes aan zee. Vergeet even de drukte van alledag, ontspan je en maak je hoofd leeg. Geniet van de wind door je haren en de warme zon op je gezicht. Ruik de frisse zilte lucht en geniet van de alle dingen die je om je heen ziet.

Groningen

Net iets boven Groningen is een hoog en droog plekje met een super uitzicht. Een gebouw, hoog op palen gebouwd. Met een ongelooflijk mooi uitzicht over de Eems Dollard en de zeedijken van Duitsland. Het Eemshotel. Je kan er diverse leuke arrangementen boeken van een ‘boven zee arrangement’ tot ‘een gastronomisch droomweekend’ met natuurlijk verse vis op het menu.

Texel

Hotel het Uilenbos in de Koog op Texel. Het is een gezellig familie hotel dat aan het rand van het bos ligt , 400 meter van het centrum van de koog en 10 min. lopen van het Noordzee strand. Heerlijk om vanuit hier heel Texel te ontdekken, per auto of lekker op de fiets.

Sint Maartenszee

Wil je het allemaal wat luxer ook dat kan gewoon in eigen land. Villapark Anzelhoef is een groen, rustiek vakantiepark in Sint Maartenszee. Het villapark ligt in een uitgestrekte omgeving van zee, duinen, strand en bos. De vakantievilla’s van Villapark Anzelhoef zijn uitgerust met een ruime vier persoons infrarood sauna, daarnaast 4 slaapkamers voor in totaal 6 personen, een dubbele badkamer, een schitterende, compleet uitgeruste woonkamer met open keuken en grote eigen tuin.

Huisduinen

En wil je nu echt iets bijzonders. Boek dan een nacht in de voormalige kustwachttoren ‘Het Torrentje‘ op de dijk van Huisduinen. Dit bijzondere appartement ligt in het lieflijke kustdorpje Huisduinen. De kustwachttoren is omgetoverd tot een schitterend appartement met een adembenemend uitzicht over land en zee. Slaap op de plek waar ons land eindigt en de zee het laatste stukje van Nederland aan drie kanten omringt.


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?