4x originele schoencadeautjes voor volwassenen
20 november 2015 

4x originele schoencadeautjes voor volwassenen

1. Nostalgie in een notendop (of schoen…)

Het zal misschien niet direct in je opkomen, maar het geven van speelgoed, en dan voornamelijk nostalgisch speelgoed, brengt veel plezier met zich mee. Oud en vertrouwd speelgoed kan leuk zijn om (2 minuten) mee te spelen en om herinneringen op te halen. Uit welk jaar komt de ontvanger van het cadeautje of waar speelde hij/zij altijd mee vroeger, wat is herkenbaar voor jullie relatie of juist heel herkenbaar voor de ontvanger? Allemaal vragen die ervoor zorgen dat dit cadeautje een glimlach op iemands gezicht bezorgd. Want wie kent ze niet: de blikken auto’s, de tjirpende vogelfluitjes, de hoppende opwindkikkers en de soldaatjes met parachute?

2. Puzzeltijd

Een verrassing in een verrassing: leuk, leuk! Laat in de schoen een hint achter die vertelt waar de ontvanger verder moet zoeken naar zijn cadeautje. Een beetje zoals Piet vroeger weleens een cadeautje verstopte, maar dan wellicht iets ingewikkelder (denk rebus) en leidend naar een volwassen cadeautje. Je kunt de zoektocht direct laten leiden naar een verstopt cadeautje, maar je kunt de puzzel ook verspreiden over de hele dag. Het vergt wat voorbereiding, maar het biedt een dag vol verrassingen en plezier!

3. Let’s get personal

De verrassing wordt meteen een stuk persoonlijker met een geknutseld cadeau. Er zijn tegenwoordig genoeg leuke DIY’s te vinden voor inspiratie. Ga bijvoorbeeld aan de slag met deze houten hartjes of deze Sinterklaas printables. Je kunt de DIY helemaal aanpassen op jouw ontvanger met bijvoorbeeld foto’s en je beleeft er zelf ook plezier aan!

4. Couponing

Wil je zeker weten dat de ontvanger blij is met zijn cadeau of een activiteit cadeau geven? Dan kun je een coupon cadeau doen! Je kunt een coupon geven voor bijvoorbeeld een sieraad, maar ook voor nachtje in een fijn hotel. Stiekem geef je met zo’n gezamenlijke activiteit ook jezelf een cadeau. Dat is natuurlijk nooit weg! 😉

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?