3 bioscoopfilms voor op een herfstavond
21 oktober 2014 

3 bioscoopfilms voor op een herfstavond

Gone Girl

Als Nick op zijn vijfde huwelijksdag thuiskomt, is zijn vrouw Amy verdwenen. De twee leken perfect voor elkaar, maar wie kan er achter deze verdwijning zitten? Terwijl de politie denkt iemand op het spoor te zijn, volgt de echtgenoot een jaarlijkse speurtocht, die zijn vrouw uitzette, in de hoop meer te ontdekken.

Spannend mysterie over hoe mensen zich mooi voordoen en zich uiteindelijk ontpoppen tot een heel ander persoon. Gebaseerd op het boek Verloren vrouw van Gillian Flynn.

The Maze Runner

film

Thomas wordt wakker in een box omringd door jongens. Hij heeft geen idee wie hij is en waar hij terecht is gekomen. Al snel leert Thomas dat de rest van de groep naast hun naam ook geen herinneringen heeft aan het verleden en dat het dorpje is omringd door een labyrint. Dagelijks vertrekken zogenaamde labyrint renners het doolhof in opzoek naar een uitgang, maar degenen die niet voor de nacht terugkeerden, kwamen nooit meer levend terug. Als Thomas in het doolhof terecht komt, groeit er weer hoop om de uitgang te vinden. Alleen is de agressieve leider Gally het hier niet mee eens.

Een aanrader voor fans van Divergent en The Hunger Games of voor lezers van het gelijknamige boek.

If I stay

film

Mia komt uit een alternatief gezin. Ondanks dat speelt zij het liefste urenlang klassiek op haar cello, in de hoop hier haar beroep van te maken. Als ze op een dag zanger Adam leert kennen, beseft Mia dat ze keuzes moet maken. Maar op dat moment eindigt een autorit door de sneeuw in een drama en is Mia’s enige keuze leven of dood.

Een mooi verhaal over leven, liefde en dood gebaseerd op het boek Als ik blijf van Gayle Forman.

Deze films draaien nu in de bioscoop. Heb jij er al één gezien?Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?