Zorg voor ruimte in je hoofd
05 november 2014 

Zorg voor ruimte in je hoofd

Geestelijk ben je hartstikke moe en de bank roept je. Maar juist door even sterk te zijn en ’s avonds toch lekker te gaan sporten, zorg je ervoor dat je lichaam ook moe wordt. De lichamelijke en geestelijke vermoeidheid komen in balans.

Juist door te sporten maak je je hoofd leeg van alle sores die je in de loop van de dag hebt meegemaakt. Of je nu alleen gaat of met een vriendin, het gaat erom dat je even lekker de focus legt op jezelf en op de sport. Doe je favoriete (opzwepende) muziek in je oren, pak het ritme van de muziek en beweeg hierop mee. Of praat met je vriendin over van alles en nog wat. Misschien kun je zelfs een beetje je ei kwijt over wat je vandaag allemaal is overkomen. Wellicht krijg je die gouden tip om alles vanuit een ander perspectief te bekijken. Juist door het te delen kun je het misschien zelf goed relativeren en voelt het allemaal helemaal niet meer zo vervelend als je aanvankelijk dacht. Wanneer je ervoor kiest om in de buitenlucht te sporten, krijg je ook nog eens extra zuurstof en dit is helemaal gezond. Je gaat je er helemaal fit van voelen.

Na een uur trainen is je hoofd zo goed als leeg. Je voelt je tevreden dat je toch die stap hebt genomen om aan de bak te gaan met jezelf. En als beloning mag je na de warme douche op de bank die je roept. Helemaal zen dit keer.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?