Zo overleef je een bad hair day
19 juni 2017 

Zo overleef je een bad hair day

Droogshampoo
Gebruik dit zeker niet elke dag, maar om ervoor te zorgen dat je haar er nog een beetje gewassen uit ziet is droogshampoo zeker een goede oplossing. Dus haal het in huis voor de dagen dat je het plots nodig hebt.

Staart
Draag je haar in een staart of knotje. Dit zorgt ervoor dat je weinig ziet van de bad hair day. Is je haar vettig, zorg dan dat je staart of knot niet te strak zit en wat losse plukken bevat, dan valt het minder op.

Speldjes
Als je liever geen elastiekjes in je haar wil doen om een staart of knot te maken, kun je ook een warrige knot dragen die je met speldjes vastzet. Tegenwoordig ook gewoon een superhip kapsel.

Wassen
Tegen de tijd dat je ontdekt dat je een bad hair day hebt, heb je meestal geen tijd meer om je haar te wassen. Maar heb je toch een klein gaatje, was je haar even snel (desnoods in de wasbak) en laat het lekker hangen, oftewel een wet look.

Haarband
Vooral als je haar aan de voorkant warrig omhoog springt, kun je dit oplossen door een haarband te dragen, spuit een beetje haarlak op je haar en het lijkt alsof je er echt heel veel aan gedaan hebt.

Afblijven
Vooral van je haar afblijven! Als het namelijk al slecht zit, dan maak je het alleen maar erger door er continue met je hand doorheen te gaan. En daar wordt het ook nog eens vet van.

Tangen
Ga niet met een stijl- of krultang aan de gang op je bad hairday, dit gaat je namelijk zeker niet helpen. Doordat je haar geen zin heeft deze dag, zal het ook zeker niet goed reageren op stijltangen die warm zijn.

Los
Gooi je haar los en spuit er flink wat haarlak overheen, dit zorgt ervoor dat het niet alle kanten opspringt en het lijkt ook nog een soort van gestyled.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?