Zo maak je je tuin vriendinnen-proof!
03 augustus 2017 

Zo maak je je tuin vriendinnen-proof!

Meubels voor in de tuin

Lekkere ligstoelen, een hangmat of leuke stoelen zijn eigenlijk de minimale voorwaarden om een vriendinnen-proof tuin te maken. Maak deze gezellig met gekleurde kussens en dekentjes, dan zet je gelijk al een leuke sfeer neer.

Grote tafel

Zomeravonden met vriendinnen aan de wijn of lekker lang dineren vraagt echt om een grote en gezellige tafel. Denk eens verder dan de plastic tuintafels die lekker makkelijk en goedkoop zijn, kijk bijvoorbeeld eens naar leuke houten tafels of van die picknickbanken. Super gezellig! Zorg ook voor leuke decoratie op tafel zoals bloemetjes, kaarsen of (buiten)servies, daarmee maak je het helemaal af.

Ondergrond

Misschien sta je er niet altijd direct bij stil, maar de ondergrond van je tuin is vaak ook erg bepalend. Kies je voor gras, grind, een houten vlonder of tegels? Op gras ga je eerder liggen met een kleedje en is erg geschikt als je kinderen hebt. Tegels zijn weer wat praktischer om je meubels op te zetten en een vlonder van hout heeft weer een knusse uitstraling. Denk er goed over na wat bij jou past en welk doel je met de tuin hebt.

Knusse lampjes

Tuinverlichting wordt vaak een beetje onderschat, maar is super belangrijk. Er zijn zoveel leuke buitenlampen te verkrijgen, dit hoeft echt niet meer standaard en ongezellig te zijn. Wat dacht je van een leuke lichtsnoer tussen de bomen, schemerlampjes rondom je tafel of fakkels?

Gezelligheid

Natuurlijk maak je de tuin helemaal af met planten in gekleurde potten (op bijvoorbeeld een leuk rekje) en bloemen in de tuin. Ook kun je het een extra touch geven door bijvoorbeeld een leuk kleedje te kopen welke je op de grond kunt neerleggen, maar ook kaarsen, kussens en leuke gadgets maken het verschil. Het hoeft niet altijd duur te zijn, op marktplaats of rommelmarkten kun je je vaak helemaal uitleven tegen een betaalbare prijs. Wees creatief en bedenk dat niet alles in één keer af hoeft te zijn. Happy summer!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?