Zo krijg jij alvast het lentegevoel!
16 maart 2018 

Zo krijg jij alvast het lentegevoel!

Geef jezelf een bloemetje

De eerste sneeuwklokjes, krokussen en narcissen hebben de kop al opgestoken. Dit lentegevoel kun je makkelijk zelf in huis halen. Haal eens een bosje bloemen op de markt of in de bloemenzaak of zet ze op het lijstje van je wekelijkse boodschappen. De meeste supermarkten verkopen ook mooie bloemen en jij hoeft niet extra naar buiten de kou in.

Kleed je alsof het al volop lente is

De winkels hangen alweer vol met de trends voor het voorjaar. De verkoopsters zeggen het ook leuk kleurtje voor als de zon gaat schijnen. Dat is zo, maar waarom niet ook voor nu? Het vergt wat combinatie-skills zodat je niet sterft van de kou in je gebloemde jurkje, maar daarvoor zijn maillots, vestjes en het aantrekken van laagjes uitgevonden. Ga er dus voor!

Laat je niet weerhouden

Een drankje doen op het terras, wandelen met je geliefde, vriendinnen of de hond. Ik hoor je denken veel te koud! Gelukkig hebben terrassen van tegenwoordig terrasverwarming en liggen er stapels dekentjes voor je klaar. En wat is er nou fijner dan lekker frisse lucht opsnuiven en met een kop thee of (nog beter!) warme chocolademelk op te warmen. Eenmaal thuis heb je echt een voldaan gevoel.

Hoe zorg jij ervoor dat je uit de winterdip komt?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?