Zelfmaak ideetjes inrichting: Je favoriete quote op banner
22 januari 2018 

Zelfmaak ideetjes inrichting: Je favoriete quote op banner

Benodigdheden:

  • Stukje katoenen stof (of een ander stof)
  • Textielverf
  • Schaar
  • Stempels
  • Verfkwast
  • Ikea Bumerang broekhanger

Aan de slag!

1. Knip de stof op maat, houd de breedte aan van de broekhanger + 1 cm marge aan alle kanten (als zoom). Mijn stof knipte ik tot een breedte van 28 cm en een lengte van 35 cm (dit is inclusief de 1 cm marge). Vouw de extra marge om zodat je een zoom aan alle zijkanten krijgt die je kunt vast spelden.

2. Kies een favoriete quote, ik koos voor een quote van Edwin Elliot (die ik eigenlijk alleen ken van die quote.). Schrijf het van tevoren eerst even uit, zodat je een referentie hebt voor de letters. Verf met de kwast de verf op de stempels en stempelen maar!

3. Naai aan alle kanten de zoom vast. Schuif de stof in de broekhanger, en je bent klaar!

banner-maken-quote

Extra tip

Onthoud bij het stempelen, practise makes perfect. De eerste keren heb ik op een paar stukjes stof geoefend; hoe hard moet je drukken op de stempel, hoeveel verf moet er op enz. Je hebt het zó onder de knie, en geloof me. Je bent niet meer te stoppen! Veel stempelplezier!

xx Shifra

P.s. Je kunt het katoen ook vervangen door papier! Hangt ook heel erg leuk in deze hanger, en doordat het zo snel klaar is, kun je makkelijk de quote afwisselen!


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?