Woont jouw goede vriendin in een ander land? Dit zijn de voordelen!
01 december 2016 

Woont jouw goede vriendin in een ander land? Dit zijn de voordelen!

Altijd bijkletsen

Met deze goede vriendin heb je altijd wat bij te kletsen. Zij is nieuwsgierig naar alle leuke verhalen vanuit Nederland dus tijdens jullie urenlange skype-sessies kletsen jullie de oren van elkaars kop! Er wordt geen detail overgeslagen. Dus met een kopje thee en wat chocola in de aanslag heb jij gegarandeerd een gezellige avond met haar op je scherm.

Leuke vakantiebestemming

Hoe je het ook went of keert, vanaf nu heb jij een perfecte vakantiebestemming! Je kunt haar regelmatig opzoeken en ze heeft vast wel een plekje in huis waar jij kunt blijven slapen. Zo hoef je alleen maar de reis te betalen, dus een tripje is zo gemaakt. En bovendien kent zij alle leuke hotspots op haar duimpje! Win win voor beide!

Andere visie op dingen

Hoe erg jullie ook op elkaar lijken, je wordt altijd benvloed door de omgeving waar je je op dat moment in bevindt. Dus als jij stress hebt omdat je baas met de targets om je oren zwiept, kan zij vanuit haar zonnige bestemming de hele zaak weer relativeren.

Echte post

Met alle digitale mogelijkheden van tegenwoordig ontvangen we eigenlijk alleen nog maar kaartjes met geboorte, als je ziek bent, een rouwkaart of met kerst. Niet altijd het meest persoonlijke. Maar nu je haar hebt, is het de uitgelezen mogelijkheid om weer met echte post aan de slag te gaan. Vanaf nu leef je je weer helemaal uit met leuke kaartjes, brieven of pakketjes!

Quality time

Als jullie elkaar zien, dan doe je het goed. Het is dus niet een uurtje een theetje doen, maar je bent gelijk een langere tijd bij elkaar waarin jullie niet gestoord willen worden. Ook zorg je dat je in deze quality time ook echt een leuke tijdsbesteding vindt, waar je strakjes met een grote glimlach op terug kijkt!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?