Winnen! Kaarten voor Margriet Winter Festival!
12 november 2016 

Winnen! Kaarten voor Margriet Winter Festival!

Optredens

Zing lekker mee tijdens optredens van o.a. Jeroen van der Boom, de 3JS, Charly Luske of Ruth Jacott op het Hoofdpodium of geniet van ‘huiskamerconcerten’ en ontdek aanstormend talent in het Margriet Huis. Ontmoet de columnisten van Margriet en je favoriete schrijvers, waaronder Simone van der Vlugt, Ronald Giphart en Griet op de Beeck.

Workshops

Ook kun je weer volop inspiratie opdoen tijdens de vele workshops. Leer bijvoorbeeld hoe je geluk beter kunt ervaren, hoe je een niet-te-mislukken kerstmenu maakt of hoe je je eigen winterlandschap tekent met het Rijksmuseum. Laat je culinair inspireren in World of Food, waar je kookdemonstraties kunt volgen n natuurlijk allerlei heerlijke gerechten kunt proeven.

Vanzelfsprekend kun je ook als shopliefhebber je hart ophalen; overal vind je leuke kraampjes, shops, en een sfeervolle kerstmarkt . In totaal maar liefst driehonderd stands op velerlei gebied.

Margriet Winter Festival is:

– (kerst)cadeautjes scoren
– dansen en meezingen met artiesten bij verschillende podia
– (kook)demonstraties volgen
– slenteren door het Modekwartier en winkelen bij 300 shops
– professioneel stylingadvies krijgen bij het FashionLab
– interviews met schrijvers en Margriet-columnisten
– ideen krijgen voor je huis
– de leukste workshops volgen
– en vooral: in de feeststemming komen!

Je komt toch ook?

Het Festival vindt plaats van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur. Bestel snel kaartjes en kom naar het allerleukste en grootste festival onder een dak! Kaarten kunnen t/m 17 november worden besteld voor 15,95 i.p.v. 19,95.

Winnen!

Bedankt voor alle leuke reacties, de winnaars van de 2×2 kaarten zijn inmiddels bekend. Het zijn Evelyne en Miriam geworden, gefeliciteerd dames! De kaarten zullen per mail naar jullie verzonden worden!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?