Win het boek 'The Why Cafe'!
01 oktober 2015 

Win het boek 'The Why Cafe'!

In een klein eetcaf op een locatie zo afgelegen dat het in het midden van de middle-of-nowhere staat, zit John een man met haast die zich letterlijk en figuurlijk op een kruispunt bevindt. Met alleen de intentie om even een hapje te eten en de batterij weer op te laden om vervolgens verder te gaan met zijn reis, vind John een geheel ander
soort voedsel.

Naast het dagmenu, staan er ook drie vragen op het menu die alle eters uitdagen om te overdenken:
– Waarom ben je hier?
– Ben je bang voor de dood?
– Ben je voldaan?

Met deze food for thought en de hulp van drie mensen die hij in het caf ontmoet, begint John aan een reis van zelfontdekking die hem meeneemt van de directiekamers van de advertentiewereld tot de branding van de kustlijn op Hawa. Onderweg ontdekt hij een nieuwe kijk op het even en relatiesen hoeveel je kunt leren van een groene zeeschildpad.

En jij? Jij kan dit boek winnen! Namens ‘The Big Vife For Life’ mag ik tien exemplaren weggeven! Ik doe deze winactie via Vriendinnenonline.


Hoe maak je kans?

Easy as what? 9 Oktober worden er tien personen blij gemaakt met dit fantastische boek. Laat een reactie onder dit bericht achter en laat ons weten waarom jij dit boek graag wilt winnen

Groetjes Josanne

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?