Win dit verwenpakket van Playboy Condoms
23 februari 2015 

Win dit verwenpakket van Playboy Condoms

Liefde en seks zijn de Geit namelijk op het lijf geschreven. Ze houden ervan om verliefd te zijn, te verleiden en romantisch te zijn. Ze zijn raadselachtig, nieuwsgierig en sexy. Gevoelens zijn voor een Geit buitengewoon belangrijk en ze houden van alle voorbereidingen voor een romantisch avondje compleet met een haardvuur en kaarslicht.

Om zo’n avond een stuk spannender te maken is er het uitgebreide assortiment van Playboy Condoms. Het merk dat symbool staat voor romantiek, seksuele aantrekking en verfijning heeft naast verschillende soorten condooms ook lubricants waarmee een romantische avond kan leiden tot intieme massages.

Voor meer tips en inspiratie, volg Playboy Condoms op Facebook, Instagram en Twitter.

Vriendinnenonline.nl geeft een uitgebreid verwenpakket van Playboy Condoms weg met daarin verschillende varianten van de condooms en lubricants.

Laat onder dit artikel weten waarom jij graag kans wil maken op dit verwenpakket.

Op zaterdag 7 maart maken we de winnaar bekend.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?