WIN deze Mindblowing
Zelf ben ik eerlijk gezegd niet zo van de speeltjes. Toch raakte ik geïntrigeerd toen ik van Womanizer hoorde: een nieuw seksspeeltje voor vrouwen die heaven on earth schijnt te zijn. Het is een Duitse vinding (had ik al gezegd dat ik van Duitse afkomst ben, haha) die niet werkt met trillingen, maar met pulsaties via luchtdruk. Het product is pas kort op de markt, maar kreeg meteen zulke jubelende recensies dat ik er meer over wilde weten. Als sekscoach moet je toch weten wat er zoal te koop is.

Benieuwd naar deze ervaring? Ga dan naar de webshop, de womanizer is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen.

Maar we mogen er ook 1 weggeven, dus laat ons in een reactie hieronder weten waarom jij dit waanzinnige cadeau wilt hebben. Op 31 december maken we de winnaar bekend. Wie durft 😉

Mocht je hem al besteld hebben en toch winnen dan krijg je jouw aankoop bedrag terug.

En deel hem even via social media en maak je vriendinnen ook blij met deze nieuwe aanwinst op de markt!

Liefs Tania (sekscoach)

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?