WIN: 2x shop tegoed t.w.v. 25,- bij WE Fashion voor jou en een vriendin!
16 maart 2019 

WIN: 2x shop tegoed t.w.v. 25,- bij WE Fashion voor jou en een vriendin!

Vriendinnen zijn belangrijk!

Vriendinnen zijn ontzettend belangrijk. Maar het niet is altijd vanzelfsprekend om fijne vriendinnen in de buurt te hebben. Zo kun je net verhuisd zijn en nog niemand in je nieuwe woonplaats kennen, in een andere levensfase terecht komen waardoor je de aansluiting met je huidige vriendinnen mist of om een andere reden een gezellig maatje missen. We horen het ontzettend veel dus je bent zker niet de enige! Dit is dan ook de reden dat we deze site Vriendinnenonline opgezet hebben en dat er dagelijks ontzettend veel nieuwe leden zich aanmelden.

Nationale Vriendinnendag

En hoe leuk is het, dat 16 maart is uitgeroepen tot Nationale Vriendinnendag! Zo kunnen we het belang van vriendschap nog meer onder de aandacht brengen. Met vriendinnen kun je lekker kletsen, een leuk uitje ondernemen en natuurlijk lekker shoppen! Erg gezellig om samen met een goede vriendin uren in de stad rond te dwalen, samen kleding te passen en te pauzeren met een lekkere lunch.

Win shoptegoed bij WE Fashion

Het kledingmerk We Fashion richt zich met hun slogan “WE designs to Connect” ook op het belang van samenzijn. En dat juichen wij natuurlijk alleen maar toe! Daarom willen zij voor de leden van Vriendinnenonline een mooie winactie aanbieden. Je kunt namelijk 2x shoptegoed van 25,- winnen voor jou en een vriendin van de site!

Wat moet je doen?

Zoek een maatje op via de vriendinnen-zoekmachine en noem haar naam in een reactie onder dit forumbericht. Geef ook aan wat jou aanspreekt in haar profiel. Zo heb jij gelijk een goede reden om nieuwe contacten te leggen! Op 22 maart maken we de winnaars bekend. Als jullie winnen dan krijgt ieder van jullie een eigen cadeaubon t.w.v. 25,- thuisgestuurd. Je kunt deze dan zelf gebruiken of natuurlijk besluiten om samen te gaan shoppen!

Geen lid van de site? Pak dan je korting hier!

Ben jij geen lid van Vriendinnenonline maar hou je wel van shoppen? Dan mogen wij je 25% korting geven op 1 artikel van de WE! Gebruik hiervoor de kortingscode WEXVRO25 op de site van de WE. Deze code is gelding t/m 31 maart 2019. Zo is het voor iedereen Vriendinnendag!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?