Wij helpen jou aan gezellige vriendinnen-avonden tijdens de Corona quarantaine!
21 februari 2020 

Wij helpen jou aan gezellige vriendinnen-avonden tijdens de Corona quarantaine!

In een tijd waarin we allemaal aan huis gekluisterd zitten, is het behoorlijk lastig om nieuwe contacten te leggen. En juist nu we het extra nodig hebben. Maar natuurlijk zijn er wel virtuele mogelijkheden, zoals videobellen, chatten en online spelletjes spelen. En wij organiseren een aantal van deze mogelijkheden voor jullie, zodat je niet alleen in quarantaine zit!

Hoe werkt Vriendinnenonline?

Deze sociale website is speciaal opgezet voor vrouwen om op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen te leren kennen, bijvoorbeeld omdat oude vriendschappen verwaterd zijn of je verhuisd bent. Want nieuwe mensen leren kennen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. 

Via onze Vriendinnen-zoekmachine kun je ontdekken wie er bij jou in de buurt woont en deze persoon een berichtje sturen. Ook kun je via het forum een prikbord berichtje plaatsen om bijvoorbeeld een WhatsApp groep te starten. Denk hierbij aan een kookclubje, festivalgroep, wandelafspraak of gewoon gezellige uitjes in de buurt. Maar omdat elkaar ontmoeten in deze Corona-tijd lastig is, organiseren wij virtuele borrels en spelletjesavonden. 

Online Bingo!

Heb jij wel zin in een gezellige spelletjesavond? Wij organiseren online Bingo via videobellen met het programma Zoom! Meedoen is heel makkelijk, je geeft in dit bericht op het forum aan dat je erbij wilt zijn en wij zullen een link delen waarmee je kunt inbellen.

Lize zal deze avond jullie zeer enthousiaste Bingo host zijn en aan het rad draaien. Jullie kunnen vanaf je eigen keukentafel mee Bingo’en! De volgende avond is zaterdag 23 mei 2020, 20:30u.

Hoe kun je meedoen?

Meedoen aan deze virtuele vriendinnen-avonden is helemaal gratis voor de leden van de site. Wij vinden het heel belangrijk om juist in deze lastige tijd van zelf-isolatie, jullie te helpen om contacten te leggen! Zoals Koning Willem-Alexander al zei: “Het coronavirus kunnen wij niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel.”

Om lid te worden van Vriendinnenonline betaal je wel eenmalig €14,95 inschrijfkosten, dit hebben wij nodig om als website kunnen blijven bestaan (wij krijgen namelijk geen subsidie van de overheid). Daarna kun je altijd en onbeperkt gebruik maken van de website, deelnemen aan deze gezellig avonden én online nieuwe vriendinnen leren kennen. Er zijn inmiddels ruim 217.000 vriendschappen gesloten dus sluit zeker aan als jij ook je sociale kring wilt uitbreiden! Schrijf je hier in als je nog geen lid bent.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?