What not to wear tijdens een date
18 oktober 2014 

What not to wear tijdens een date

Onlangs gaven wel al een aantal tips over hoe je je wel en niet moet gedragen tijdens een date. Ontspan en begin vooral niet over je ex, maar daarmee is n van de belangrijkste dilemmas nog niet aan bod gekomen: wat moet je in hemelsnaam aan? Wij hebben het voor de verandering eens voor je omgedraaid: wat kun je beter niet aandoen? Hieronder vijf belangrijke missers op een rijtje.

1. T comfortabele kleding

Jaja, je moet jezelf zijn, natuurlijk. Maar wel graag de charmante versie van jezelf. De meeste mannen zullen het niet echt een turn on vinden als jij in je joggingbroek verschijnt. Ook je comfortabele Uggs staan voor veel mannen synoniem voor seksloos.

2. Oncomfortabele kleding

Ok, je Uggs en je joggingpak mag je thuislaten, maar de andere kant op slaan is ook niet de bedoeling. Torenhoge hakken waar je na tien minuten alleen nog maar op kunt strompelen zijn niet sexy. Rokjes die je constant naar beneden moet trekken ook niet. Je wilt je tijdens je date kunnen concentreren op die leuke man die tegenover je zit. Trek daarom kleding aan waar je je tijdens de date niet druk om hoeft te maken. Met een goede jeans, zoals je die bijvoorbeeld hier kunt vinden, zit je altijd geramd.

3. Te weinig kleding

Zeg, wat zijn jouw intenties eigenlijk? Ben je op zoek naar een relatie, of wil je alleen maar een beetje plezier maken? Als je op zoek bent naar iets serieus, kleed je dan een beetje stijlvol. Het is een stuk verleidelijker als er nog iets te raden overblijft

4. Te veel make-up

Wij vrouwen willen wel eens denken dat veel make-up ons mooi maakt, maar een hele pancake op je gezicht is voor veel mannen echt een afknapper. Ook een hele lading lipgloss is voor de man niet echt aantrekkelijk om te zoenen. Houd het dus een beetje rustig.

5. Te veel parfum

Niet de hele straat hoeft je te ruiken. Een subtiel vleugje parfum als hij dichterbij komt is sexy. Een hoestaanval van zijn kant als hij je omhelst bij de begroeting wat minder.

Tot slot

Een iets uitgebreidere lijst met no-gos op kledinggebied vind je hier. Maar onthoud ook het ultieme clich: wees vooral jezelf. Draag dus vooral iets waar jij je lekker in voelt.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?