Wegdromen bij de mooiste trouwjurken
27 februari 2017 

Wegdromen bij de mooiste trouwjurken

Trends in de trouwjurken

Ook trouwjurkenland is, net als in de modewereld, onderhevig aan trends. Natuurlijk zijn er een aantal grove richtlijnen die altijd zullen blijven zoals diverse modellen, merken, stoffen en het al dan niet gebruik maken van glitters en diamantjes. Vaak hebben vrouwen al een voorkeur of ze voor een lang, kort, zwierig of juist voor een prinsessenjurk willen gaan. Voor elk wat wils!

Dit seizoen zijn de jurken met een v-hals trending. Ook jurken die aan de voorkant kort en aan de achterkant lang zijn, zijn populair. Wel stoer, vind je niet? Of ga je liever voor een langer model trouwjurk? De laatste trend die we willen uitlichten is de focus leggen op de rug. Tegenwoordig kiezen vrouwen steeds vaker voor een prachtig afgewerkte rug, die bijvoorbeeld bloot is of juist met mooi kant bedekt is. Zie hier enkele voorbeelden.

trends-trouwjurken-2017

Kies de trouwjurk waar jij verliefd op wordt!

Het allerbelangrijkste is dat je een trouwjurk uitzoekt die helemaal bij jouw past. Vaak zul je n of meerdere personen meenemen bij het passen zoals je moeder, zus of goede vriendin. En je kent de stelregel: zoveel mensen, zoveel wensen. Het is natuurlijk prachtig als jullie unaniem voor dezelfde jurk kiezen, maar het is ook heel goed mogelijk dat iedereen een andere voorkeur heeft. Ga op je eigen gevoel af, het is jouw dag en jij gaat sowieso het stralende middelpunt worden! De jurken die we hier laten zien komen bij Weddingwonderland.nl vandaan, waar ze hele betaalbare jurken verkopen. Zo houd je meer budget over voor alle andere wensen op jullie grote dag!

En dan tot slot nog even een leuke poll: Welk van deze onderstaande jurken is jouw favoriet? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

verschillende-type-trouwjurken

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?