Lize Mast
09/19/2018
0 min
0

Week van de loopbaan: 17 t/m 22 sept 2018

09/19/2018
0 min
0

Wat houdt deze week in?

Tijdens deze week openen diverse loopbaanprofessionals in het hele land hun deuren voor belangstellenden met een loopbaanvraag. Je kunt dan op een laagdrempelige manier en gratis kennismaken met coaches, loopbaangesprekken voeren, cv-checks laten uitvoeren of meedoen met een leuke workshop.

Deze week van de loopbaan wordt georganiseerd door Noloc, de organisatie waar erkende loopbaancoaches bij aangesloten zijn. Het biedt jou een mooie kans om op een leuke manier om eens stil te staan bij je loopbaan en na te gaan of je nog op de juiste plek zit, of het misschien tijd is om een nieuwe stap te zetten en om te kijken of je cv nog wel up to date is.

Wil jij met je loopbaan aan de slag?

Dus: kun je wat inspiratie gebruiken en wil je je loopbaan weer een boost geven, maak dan gebruik van de mogelijkheden tijdens deze week! Kijk hier wat er te doen is bij jou in de buurt en bij wie je terecht kunt. Natuurlijk doe ik zelf als erkend loopbaancoach ook mee met zowel gesprekken als een gratis online workshop. Kijk hier voor de mogelijkheden bij De Werkcoach.

Maak werk van je loopbaan!

Reacties
Categorieën