Wat zijn de sneakers van het najaar 2016?
01 september 2016 

Wat zijn de sneakers van het najaar 2016?

De kleur zwart voert de boventoon

De kleur wit voerde het afgelopen seizoen de boventoon. Witte schoenen waren helemaal hip. In zowel de herfst als in de winter is dit niet meer het geval. Zwart is in het najaar van 2016 helemaal trendy. Je kunt dan ook met een gerust hart zwarte sneakers aanschaffen. Merken waarin je deze schoenen kunt kopen, zijn bijvoorbeeld Esprit, Versace en Puma. Uiteraard koop je een paar schoenen dat past bij je budget.

Populaire trends en kleuren qua schoenen tijdens dit najaar

Niet alleen de kleur zwart staat in de herfst centraal, ook blauwe, roze, (donker)rode en cognac kleurige sneakers zijn dit najaar enorm populair. Shoppen doe je natuurlijk nooit genoeg, daarom is het slim een verlanglijstje te maken voor jezelf. Dit kan gemakkelijk online, maar je kunt uiteraard ook een dagje gaan shoppen met je beste vriendinnen of collega’s.

Voordelig schoenen kopen voor de herfst

Wil je tegen een voordelige prijs nieuwe schoenen kopen voor het najaar van 2016? Je kunt hiervoor onder andere terecht bij Schuurman Schoenen. Er is altijd wel een aanbieding waaruit je kunt kiezen. Laat je inspireren door een veelzijdig aanbod schoenen die uitstekend matchen bij een nieuwe outfit die je hebt gekocht.

Kortom, als je dit najaar goed voor de dag wilt komen, dan mag een paar sportieve schoenen natuurlijk niet ontbreken!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?