Wat zegt je tas over jou?

Vandaag duiken wij eens verder in het onderwerp en kijken of je door middel van je tas iets over jouw persoonlijkheid kunt zeggen. Natuurlijk kun je nooit iedereen over één kam scheren en is er niet 1 waarheid. Toch zijn er over het algemeen een aantal dingen te zeggen over bepaalde tas-types. Lees je even mee of jij je erin kunt vinden?

shopperShopper

Vrouwen die een shopper bij zich dragen, hebben meestal veel spullen bij zich. De tas is dan ook nooit leeg, maar zit vol met kleding, flesje water, make-up, portemonnee en andere rommeltjes. In veel gevallen zijn deze vrouwen ook een beetje chaotisch en geregeld alles kwijt. Logisch ook wel, als die sleutel voor de honderdste keer onder op de bodem van die grote tas ligt. Dan wordt eerst de hele tas ondersteboven gekieperd om de sleutel uit de overige spullen te kunnen vissen.

Rugzak

rugtasHeb jij meestal een rugzak bij je? Grote kans dat je praktisch en een tikkeltje sportief bent aangelegd. Vaak gaat een rugtas gecombineerd met gympen of andere stoere schoenen waarmee je je snel kunt voortbewegen. Een echt aanpakker dus. Je houdt wel van een beetje afwisseling en spannende dingen, dus als jij moet veranderen van baan of woonplaats pak je dan met beide handen aan.

Net als de vrouw met de shopper, heb jij vaak ook van alles bij je. De rugtas is vaak goed gevuld en je vindt het fijn om deze spullen bij je te hebben. Alleen in tegenstelling tot de shopper-vrouw kies jij eerder voor gemak dan ijdelheid.

De crossbody

schoudertasEen crossbody is eigenlijk een soort schoudertas die je schuin om je lichaam draagt. Het verdeelt het gewicht over je hele lichaam dus het is een praktische variant van de shopper. Deze tassen zijn vaak iets kleiner en iets georganiseerder, al zitten er vaak wel losse troepjes in zoals bonnetjes en lippenstiftjes. Deze vrouwen zijn zich bewust van de laatste trends, maar vinden het vooral belangrijk om naar hun eigen smaak te luisteren. Leuk zo’n luipaardenprint, maar deze modetrend sla ik even over. Vaak gaat de tas lang mee en gooien deze vrouwen niet zomaar dingen weg. Daarnaast is het ook echt typisch een tas die overal mee naartoe gaat, of het nou om een avondje uit of dagje shoppen gaat.

Clutch

clutchVrouwen die geregeld een clutch dragen, zijn vaak helemaal gestyled en verzorgd. In veel gevallen weten deze vrouwen wat ze willen en houden ze van structuur en organisatie. Dat moet ook wel, want in zo’n tas past niet veel. Je moet dus bewust kiezen wat je mee wilt nemen en vervolgens ook nog de inhoud van de clutch netjes houden. Voor deze types liever niet teveel rommel en poespas dus.

En jij?

En, herken je jezelf hier een beetje in? Welke tas-type ben jij? Zoek jij nog een nieuwe tas (misschien een leuk cadeau voor de feestdagen?), neem dan eens een kijkje op bagageonline.nl.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?