Wandhanger van een tak

Voor deze DIY heb je niet veel nodig, maar moet je wel even naar buiten. Gelukkig is dat niet zo erg als de zon schijnt. Ga op zoek naar een mooie tak van een goed formaat. Hoe groter de tak, hoe steviger je draad nodig is, maar ook hoe meer je er aan kunt hangen. Kies wat bij jouw interieur en wensen past. Om het lentegevoel compleet te maken, kun je met deze DIY natuurlijk lekker in het zonnetje gaan zitten. Relaxen en rijgen, heerlijk!

Benodigdheden:

Voor deze DIY heb je nodig:

  • Kralen in verschillende soorten en maten (kijk bijvoorbeeld even bij Pipoos of Action)
  • (Koper)draad
  • Een schaar of tangetje
  • Een tak

Wandhanger van een tak

Stap 1: Knip een gewenste lengte van het draad af. Houd er rekening mee dat je het draad nog om de tak moet binden en eventueel nog extra om de kralen heen moet laten gaan. Je kunt de tak uiteindelijk ophangen aan het plafond of aan een stukje tak (afhankelijk van wat je er uiteindelijk aan wilt hangen). Denk hier allemaal over na als je je draad knipt. Het zou zonde zijn als je al het werk hierna voor niets doet.

Wandhanger van een tak2

Stap 2: Vervolgens ga je heel simpel de kralen aan het koperdraad rijgen. Zorg ervoor dat je het koperdraad een keer om de kraal heen laat gaan. Anders blijven de kralen niet op de plaats zitten waar je ze wilt hebben. Je kunt de kralen natuurlijk ook ‘normaal’ aan het draad rijgen als je dat mooier vindt.

Wandhanger van een tak3

Stap 3 & 4: Bind het draad aan de tak en klaar is jouw wandhanger. Je kunt de hanger eenvoudig met tape ophangen als je besluit er niet te zware dingen aan te hangen. Je kunt er ook voor kiezen om de hanger aan het plafond te hangen of eventueel met spijkertjes. De manier van ophangen is afhankelijk van jouw wensen. Veel plezier met deze DIY!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?