Waarom het hebben van een kleine vriendin zo leuk is!
13 mei 2017 

Waarom het hebben van een kleine vriendin zo leuk is!

1. Je wilt voor haar zorgen

Omdat ze zo klein is, wil je de hele tijd voor haar zorgen, want zij heeft cht jouw bescherming nodig… toch? En het is ook gewoon leuk om zo’n schattig vriendinnetje om je heen te hebben, het liefst zou jij haar de hele dag knuffelen of je arm om haar heen slaan.

2. Zij krijgt dingen gedaan

Met dat lieve guitige snoetje krijgt ze alles voor elkaar en daar kun jij mooi van mee profiteren! Even thuis gebracht worden heeft zij zo geregeld en ook korting regelen is haar middle name.

3. Jij op je gympen, zij op hakken

Hoe lekker is het om op gympen te lopen wanneer jullie en dagje weg zijn of gaan stappen. Jij kan dat, maar zij zal toch echt iets van hakken aan moeten om een beetje op jouw hoogte te komen. En als jullie ergens lopen moet zij continu van die kleine snelle stapjes nemen om jou berhaupt bij te kunnen houden, dat ziet er zo grappig uit!

4. Ze is lekker gek

Is het je wel eens opgevallen dat kleine vrouwen vaak een beetje gek zijn?! Met haar valt altijd wat te beleven, gegarandeerd plezier!

6. Ze kan zich door groepen manoeuvreren

Zijn jullie in een drukke omgeving zoals een concert of in een kroeg? Dan weet zij zich feilloos door de groep te manoeuvreren en maakt daarmee het pad voor jou vrij. Handig!

7. Jullie houden elkaar in balans

Het allerbelangrijkste, jullie vullen elkaar perfect aan! Zij krijgt dingen makkelijk gedaan, jij pakt iets voor haar uit het hoge kastje, zij leidt jullie door een drukke crowd en jij beschermt haar weer. Een goed duo en een vriendschap om te koesteren!

Gif: Tumblr

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?