VriendinnenOnline heeft ons bij elkaar gebracht:
16 juni 2021 

VriendinnenOnline heeft ons bij elkaar gebracht: "Een waardevolle vriendschap, waar wij echt onszelf kunnen zijn!’’

Regelmatig zag Jessica op social media VriendinnenOnline voorbij komen, en werd daarnaast ook nog door een vriendin aangemoedigd om een account aan te maken. Zij besloot om member te worden van de VriendinnenOnline community. Jessica: ‘’Drankjes doen op het terras, avondjes uit, silent disco, wandelen, dit kan nu met zulke leuke meiden die ik heb ontmoet!’’

Hoe ben je op VriendinnenOnline te werk gegaan?

Jessica kwam op het forum en heeft niet heel lang gewacht om anderen meiden te benaderen. Allereerst heeft ze in het overzicht gekeken wie allemaal actief is binnen haar regio en gereageerd op topics. Zo ontstond er een leuke interactie op het forum waar zij deelgenoot van was. “Vervolgens heb ik een aantal meiden benaderd waar ik een goed gevoel bij had”, aldus Jessica.

Hoe ben je via de site in contact gekomen met de andere meiden? “Er was een topic gaande over afspreken met meiden uit mijn regio. Op dat moment
waren ze met een groepje van ongeveer 15 en toen hebben wij nummers uitgewisseld om een datum te plannen om eens af te spreken. Het duurde een aantal weken en spraken af. Van de grote groep waren we de eerste keer met z’n drieën en de keer daarna met ongeveer acht.”

Hoe is jullie contact toen verlopen?

“Het wisselde wel wie er vaak kwamen op de borrelavonden, maar uiteindelijk ontstond er wel een vast groepje en spraken we regelmatig af om een drankje te doen. Ons contact nu is dat we een whatsapp-groepje hebben met zeven meiden, waar we elkaar regelmatig spreken. Om de beurt doen we eigenlijk wel een oproepje wie er zin heeft om in het weekend een drankje te doen of nu in Covid tijd te gaan wandelen of een drankje te doen op het terras. We houden allemaal van lekker terrassen, eten, kletsen en uitgaan!”

waardevolle-vriendschap

Is vriendschap iets watje actief moet zoeken of is een waardevolle vriendschap iets watje overkomt?

“Beiden denk ik. Als je er behoefte aan hebt is het zeker iets waar je actief naar op zoek
kan gaan, maar als je openstaat voor nieuwe vriendschappen kunnen ze ook zeker zo voorbijkomen. “

Online vriendschappen zoeken, werkt dat?

“Ja, dat kan zeker! Het voelt wellicht wat ongemakkelijk, maar om te weten of er een klik is kun je het beste afspreken en niet te lang heen en weer blijven berichten. En is de klik er niet dan is dat ook prima. Het vergt wel een wat actieve houding, want het gaat niet vanzelf.”

Zou je een ander VriendinnenOnline aanraden?

“Jazeker! Als je iemand veel spreekt en je deelt alles wat je lief is, dan kunnen online-vrienden ook zeker echte vrienden zijn of worden. VriendinnenOnline is echt een aanrader, ook al heb je 1 of 2 goede vriendinnen en je verlangt naar nog meer gelijkgestemden dan is VriendinnenOnline ook iets voor jou!”

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
latest news
Door

latest news

op 2 September 2021

I don't even know the way I finished up here, but I believed this put up was once great. I do not recognise who you are but definitely you are going to a well-known blogger in case you are not already. Cheers!

Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?

arrow_drop_up arrow_drop_down