Waar moet je op letten bij het maken van een geboortekaartje?
01 augustus 2015 

Waar moet je op letten bij het maken van een geboortekaartje?

Neem de tijd

Neem de tijd om het perfecte geboortekaartje uit te zoeken! Er is een heel groot aanbod kaartjes beschikbaar op het internet. Dit maakt een keuze maken soms minder makkelijk. Bedenk van tevoren goed wat je precies wilt. Welke stijl moet het kaartje hebben? Soms heeft je partner weer een heel andere smaak en moet er een compromis gesloten worden. Goed voorbereid zijn voorkomt een hoop stress als je kleine eenmaal geboren is.

Stel je eigen kaartje samen

Het mooie van online geboortekaartjes maken, is dat je volledig zelf kunt bepalen hoe het kaartje eruit komt te zien. Op Hallmark.nl zijn er veel standaard ontwerpen te vinden. Hier hoeft alleen nog tekst aan toegevoegd te worden en kan eventueel de kleur aangepast worden. Daarnaast kun je op Hallmark.nl ook kaartjes helemaal zelf samenstellen. Voeg bijvoorbeeld de eerste foto van je kleintje toe en je hebt een geheel gepersonaliseerde kaart die ook nog eens super origineel is. Zo kunnen de ontvangers ook al een kleine glimp opvangen van je kindje.

Lees de tekst goed na

Na het ontwerp moet de tekst toegevoegd worden. Zo komt de naam van de baby er natuurlijk op te staan samen met de datum waarop hij of zij geboren is. Daarnaast het thuisadres; namen van de ouders en eventuele broertjes en zusjes; kenmerken van de baby, zoals gewicht en lengte en misschien ook wel een leuk tekstje of gedichtje. Als de tekst eenmaal op het kaartje staat en deze is afgedrukt, kan hij niet meer veranderd worden. Lees de tekst dus altijd goed na! Is het adres goed geschreven? Staat de datum er juist in? Is de tekst vrij van spelfouten? Zo weet je zeker dat het helemaal goed zit!

Is dát allemaal gelukt? Dan kan het genieten beginnen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?