Waar kun je heen met je hond? Leuke tips!
18 juli 2018 

Waar kun je heen met je hond? Leuke tips!

Gezelligheid voor iedereen

Het is niet voor niets dat het vaak wordt gezegd: samen is veel leuker! Er is niets leuker dan een dagje uit, fijne mensen om je heen en lekker ontspannen. Maar met je hond erbij is het meteen nog veel gezelliger! Honden vinden het doorgaans heerlijk om een nieuwe omgeving te verkennen. Pas natuurlijk wel goed op met het weer: zorg dat je hond het niet te warm krijgt!

Naar de dierentuin

Naar de dierentuin met een hond? Jazeker! In bepaalde dierentuinen in Nederland zijn honden van harte welkom! Check voor vertrek dus even de website van de betreffende dierentuin zodat je zeker weet dat jouw hond ook lekker mag gaan kijken naar alle dieren.

Picknicken in het park

Je hoeft natuurlijk niet naar een dierentuin te gaan om lekker te ontspannen, het park verderop kan net zo goed! Nodig wat vrienden of familie uit, laat iedereen wat lekkers meebrengen en geniet samen van een heerlijke picknick. Vergeet niet wat lekkers en water mee te nemen voor je hond, zodat hij of zij ook mee kan doen.

De natuur in

Honden houden meestal van wandelen, rennen en zwemmen, waar kan dat beter dan in de natuur? Neem je hond daarom mee naar een natuurgebied in de buurt of naar het strand en laat hem lekker rennen! Goed voor jou n voor je hond!

Wat doe jij het liefste met je hond?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?