VT wonen&design beurs 2019

Dit keer ging ik met een vriendin op zaterdagochtend. Stipt om 10 uur stonden we voor de deur. Tip: als je op zaterdag gaat, ga dan vroeg… want ik merkte dat het een uurtje later al zo druk was! En stiekem loopt en kijkt het zoveel fijner als je niet de hele tijd op mensen moet wachten en als je lekker vrijuit fotos kunt maken zonder allemaal hoofden of ruggen erop, toch!?

Laat je adviseren of inspireren

Verder kan je tijdens de beurs veel verschillende workshops of lezingen volgen of je inschrijven voor persoonlijk advies. Eigenlijk deed ik dat nooit, maar nu ben ik naar de lezing van de interiorator (ik had zelfs nog nooit van deze term gehoord) Patrick Kooiman geweest.

Hij heeft een boek geschreven Volume en is een groot voorstander van het toepassen van kleur, bijzondere kunst, het mixen van stijlen, verlichting die niet in de mode is, uitgesproken en kleurrijke boeketten en vazen en persoonlijke items (bijvoorbeeld meegenomen van dierbare reizen). In een half uur gaf hij heel veel verschillende tips over interieurs. Zijn uitspraak stop met zoeken, leer te ontdekken vond ik heel pakkend. Ik kan mij daar helemaal in vinden!

Modern, warm en design

De beurs bestaat uit drie grote hallen. Modern wonen, warm wonen en design, waar zoveel verschillendebedrijven met mooie stands staan. Van badkamers tot keukens tot accessoires en van modern design tot meer landelijk. Echt voor ieder wat wils.

De trend – droogbloemen

Maar wat viel me nu vooral op!? Veel ronde vormen (tafels, salontafels en zelfs een rond bed), houten keukens, natuurstenen dunne bladen, warme aardse kleurtinten, natuurlijke materialen, posters met lijntekeningen en illustraties en (niet te missen!) droogbloemen en takken!

Het was een leuke en inspirerende ochtend! Volgend jaar weer!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?