Vrouwlijke cameratassen

De ene tas was nog suffer en stijver dan de andere. De meeste tassen zijn van canvas gemaakt, dat is nu niet het materiaal waar wij vrouwen van dromen.

Na lang en goed zoeken, kwamen op de site van Jill-e designs. Een wereld ging voor ons open. De tassen zijn geinspireerd op hedendaagse trends en ze zijn werkelijk prachtig.

Maar nu, zijn ze ook handig? Past alles erin?

Wij testten twee tassen voor jullie de Jill-e Juliette en de Jill-e Rolling:

De Jill-e Juliette is een op en top vrouwelijke tas. De tas is van leer en klein van stuk maar alles past erin: de body, twee lenzen, oplader, usb-kabel, zonneklep. Ideaal. Op deze manier wordt je camera niet alleen goed beschermd maar zie je er ook nog eens super vrouwelijk uit.

Je kan de tas met en zonder schouderband dragen. De tas is namelijk ook makkelijk via het handvat te dragen. In het voorvak welke met een kliksysteem open gaan, kan je eventueel nog wat persoonlijke items kwijt zoals je portomonee en een klein makeup tasje.

De compartimenten binnen in de tas zijn doormiddel van een klittenbansysteem te vergroten en te verkleinen, erg handig als je camera met lens erop even wilt opbergen.

De Jill-e Rolling van mooi sude leer gaat nog een stapje verder. In deze tas, kan je niet alleen je camera maar ook je laptop kwijt. Handig voor als je naar een afspraak gaat waar je ook foto’s moet maken of natuurlijk voor op reis. Zo hoef je niet meer onhandig met twee tassen te slepen. De tas werkt als een trolly, door de wieltjes trek je de tas via de hendel makkelijk met je mee.

Ook deze tas barst weer van de vakjes. Echt alles past erin. Je camera, je laptop, persoonlijke spullen en als je een kleine hebt dan kan je de luiertas wel thuis laten. Een luier en een flesje past hier gemakkelijk bij. Ook binnen in zijn weer diverse compartimenten welke afzonderlijk groter en kleiner te maken zijn door het klittenbandsysteem.

Wij zijn blij, eindelijk tassen naar onze smaak stijlvol en ook nog met een goede bescherming.

Neem snel eens een kijkje op hun website Jill-e.com en bekijk de uitgebreide collectie tassen. Ze verkopen naast de cameratassen, ook tassen voor een ipad of laptop voor zowel vrouwen als mannen.

Misschien alvast een leuk idee voor de feestdagen 😉Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?