Vriendinnenonline is jarig!
24 oktober 2014 

Vriendinnenonline is jarig!

Vorig jaar zijn we gestart als online platform en binnen no time zaten we op 1000 leden. Inmiddels zijn dat er ruim 7000 en wordt de website elke maand druk bezocht. Sinds april dit jaar worden er dagelijks leuke en interessante artikelen geplaatst over diverse onderwerpen zodat we naast een platform ook een online magazine zijn. Je ziet heerlijke recepten, boekrecensies, beauty en interieurtips, zelfmaak projecten en diverse body en mind artikelen voorbij komen. Sommige schrijf ik zelf maar ik word voor een heel groot deel ondersteund door fanatieke schrijfsters. Zonder hen zou Vriendinnenonline niet zijn waar ze nu is. Dus ladies heel erg bedankt en we gaan er een mooi tweede jaar van maken.

De komende periode zullen we ons vooral bezig houden met de ontwikkeling van de app van Vriendinnenonline, welke eind dit jaar nog online zal komen. Zodat jullie nog sneller in contact kunnen komen met jullie nieuwe vriendinnen.

Lieve lezers ook jullie wil ik heel erg bedanken voor het volgen van Vriendinnenonline, zonder jullie kan de site immers niet bestaan.

Ik wens jullie allen nog heel veel plezier hier bij Vriendinnenonline, op naar nog een jaar vol mooie nieuwe vriendschappen!

Liefs Priscilla

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?