Voorjaarsboost

1: Zaai wat zaadjes in je tuin of in je bloemenbak op je balkon en zodra de vorst verdwenen is dan staan daar de door jouw gezaaide bloemetjes in bloei. Wie wordt er nu niet vrolijk van al die geuren en kleurtjes?

2: Geef je gordijnen een wasbeurt en heel je huis ruikt weer heerlijk fris en je gordijnen kunnen er weer een jaar tegen aan.

3: Berg al je donkere accessoires in huis op en maak plaats voor frisse voorjaarskleuren, het resultaat geeft je vaak weer nieuwe energie.

4: Pak weer eens de fiets in plaats van de auto en snuif alle voorjaarsgeuren op zoals vers gemaaid gras. (sorry voor de mensen die hooikoorts hebben)

5: Zoek een terras op uit de wind en geniet van de eerste zonnestralen op je huid. Een beetje vitamine D is goed voor je.

6: Ga met je kinderen naar een dierenparkje en wordt verliefd op alle jonge dieren die net geboren zijn. Zijn ze niet schattig?

7: Zoek je kledingkast uit en verruil de dikke truien voor de fleurige truitjes en rokjes. Of ga naar de stad om te shoppen en scoor een mooi lente outfit.


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?