Voor het eerst samen op vakantie? De do's en dont's!
03 maart 2017 

Voor het eerst samen op vakantie? De do's en dont's!

All inn

Heerlijk hoor zon all inclusive alleen maar eet en drink vakantie; maar doe dit niet als je voor het eerst samen gaat. Je zit dan namelijk echt 24 uur per dag op elkaars lip, omdat jullie waarschijnlijk alleen maar liggen te braden. EN; je moet van jezelf ook 3 keer per dag eten, omdat het all-in is. Kortom; jullie gespreksstof raakt echt wel een beetje op, op zon resort. Kies voor een combi; lekker genieten van de zon en een beetje toeren over bijvoorbeeld een eiland, zodat je ook nog wat ziet en die ervaringen dus samen kan delen.

Duur

Ga niet meteen 3 weken met hem weg, maar kies voor een kortere periode. Dat houdt het zeker voor de eerste keer leuk en wie weet smaakt het wel naar veel meer.

Voorbereiding

Ga eens een keer samen een weekendje weg; kunnen jullie alvast oefenen hoe het is om 24 uur per dag bij elkaar te zijn en spreek je verwachtingen van te voren uit over de vakantie. Dan weet je een beetje of jullie er hetzelfde over denken.

Vrijheid

Laat elkaar tijdens de vakantie af en toe vrij. Thuis doe je dit namelijk ook, dus zeker tijdens vakantie zullen er momenten zijn dat jullie heel even je eigen ding moeten doen om discussies of ergernissen te voorkomen.

Relaxed

Maak geen ruzie om de kleinste dingetjes. Het is tenslotte vakantie en daar hoor je van te genieten. Dat het anders is als thuis, dat weet je van te voren en wees dus wat relaxter dan normaal.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?