Volg je hart, dat klopt!

Stel je voor: je staat op een kruispunt. Je weet de weg niet. Welke kant ga je op? Wanneer je samen met iemand bent, ga je ongetwijfeld in overleg. De n zegt links, terwijl de ander het zeker weet om rechtsaf te gaan. En van jullie beiden zal waarschijnlijk overtuigender zijn dan de ander. Die weg zal worden bewandeld. Maar wat als je alleen bij dat kruispunt staat? Je zult je richtingsgevoel gaan volgen. Je staat er immers op dat moment alleen voor.

You will never be able to escape from your heart. So its better to listen to what is has to say.

Zo kan het ook in het dagelijks leven op emotioneel gebied zijn. Soms sta je op dat kruispunt en zul je die belangrijke keuze moeten maken. Je kunt je familie en je vrienden om je heen om advies vragen, maar er zullen diverse meningen zijn. Deze kunnen de uiteindelijke beslissing lastig maken. Je zult de voors en tegens naast elkaar zitten. Hoe lastig het ook is, omdat het hoofd, het denken, snel de overhand neemt. Probeer te luisteren naar je hart. Want dat klopt!

Ons leven lang, zullen we op het kruispunt staan waarop we de keuze moeten maken die het best voor onszelf is. Zullen we een en ander moeten afwegen om tot die beste keuze voor onszelf te komen. Een foute keuze bestaat niet. Wanneer deze niet brengt wat je hebt verwacht, is het in ieder geval weer een goed leermoment. En dat is toch niet fout?

Bewandel de wegen die op je pad komen. Leer en ervaar. Kijk en luister naar jezelf, maar vooral voel. En luister naar je intutie, deze zal je niet in de steek laten.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?