Violet & Daisy

Ze leggen met gemak een groep gevaarlijke mannen om en gedragen zich daarnaast als jonge meisjes. Een moord plegen lijkt in deze film kinderspel, totdat Violet en Daisy de opdracht krijgen om een man (Gandolfini) te vermoorden die contact met hun legt en erg zachtaardig blijkt te zijn.

Ze proberen de man regelmatig te vermoorden op een ‘goede’ manier, maar zonder succes. Ondertussen zijn er meer mensen die deze aardige Gandolfini een kopje kleiner willen maken. Hij bereidt zich dan ook voor op zijn dood door veel te praten met Daisy, terwijl Violet even weg is. Dan vertelt Daisy het grote geheim aan haar nieuwe vriend.

Violet vermoedt het geheim na een schietpartij, maar Gandolfini overtuigt haar ervan dat het niet erg is. Maar ook Violet heeft een geheim waar ze niet veel over los wilt laten. Terwijl er dus een moord moet worden gepleegd, sluiten de meiden een vriendschap met de vijand en komt hun eigen band op losse schroeven te staan.

“Violet & Daisy” is een vermakelijke film voor wie jonge vrouwen in actie wil zien. De combinatie van twee meiden die moorden is enigszins grappig, maar levert af en toe ook bizarre scenes op. Ik wil dit, op wat schietpartijen na, geen actiefilm noemen, maar eerder een komedie met een vleug drama.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?