Vind een nieuwe vriendschap op Nationale Vriendinnendag
18 maart 2018 

Vind een nieuwe vriendschap op Nationale Vriendinnendag

Maar waar en wanneer doe je nieuwe vriendschappen op? Het leven is vaak al druk genoeg. Bovendien is een tekort aan vrienden helaas een onderwerp waar nog steeds niet makkelijk over gesproken wordt. Vaak denken veel vrouwen dat ze de enige zijn, terwijl dat absoluut niet zo is.

Gelijkgestemden ontmoeten voor een uitje of goed gesprek

Een tekort aan goede vriendinnen kan verschillende oorzaken hebben. Stel dat je net verhuisd bent en je kent nog niemand in je nieuwe woonplaats, je kampt met gezondheidsproblemen of de kinderen zijn het huis uit en je ervaart een enorme leegte. Dan is het fijn om daarin gelijkgestemden te ontmoeten. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je iemand zoekt om mee te sporten, om uitjes mee te ondernemen of alleen een goede gesprekspartner. Er zijn zoveel redenen om op zoek te zijn naar nieuwe contacten. Wij willen je daarbij helpen!

Vanuit huis en op elk gewenst tijdstip

Op onze website komen gelijkgestemden vrouwen van alle leeftijden en op iedere moment van de dag samen om nieuwe contacten kunnen leggen. Als je je aanmeldt, kun je bij ons nieuwe contacten zoeken via de vriendinnen-zoekmachine of je kunt via het forum (dat alleen voor leden toegankelijk is) eenvoudig met elkaar in gesprek gaan. Zo kun je in groepsverband afspreken, privberichten uitwisselen met andere leden, maar ook alleen op de site meekletsen.

Gratis!

Vrouwen kunnen zich geheel kosteloos deelnemen. Inmiddels hebben ruim 30.000 dames zich ingeschreven en zijn er meer dan 150.000 vriendschappen op de website gesloten. Kom je ook eens kijken? Je kunt je hier direct inschrijven!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?