Verras jouw beste vriendin

Tijd vervliegt

Soms lijkt het alsof je nergens tijd voor hebt. Je rent van hot naar haar en gaat slapen met een hoofd vol gedachten. Je hebt voor je gevoel nog niet genoeg gedaan. De volgende dag ga je een dagje naar de sauna met jouw beste vriendin. Heerlijk, want hier ben je echt aan toe. Voor je het weet sta je alweer lachend buiten met je grote saunatas, de tijd lijkt voorbij gevlogen. Tijd die je met vriendinnen doorbrengt, gaat voor je gevoel sneller dan tijd op bijvoorbeeld je werk. Dit komt, omdat je volledig ontspant en niet meer op de klok kijkt.

Persoonlijke aandacht

Een vriendin weet wat je nodig hebt en waarmee ze jou blij maakt. Ze heeft speciaal voor jou een boek besteld. Gelukkig had ze een kortingscode van Bol.com, zodat haar mooie intentie ook nog eens weinig kost. Presentjes hoeven niet veel te kosten, het gebaar is het allerbelangrijkste. Denk bijvoorbeeld aan een krantenknipsel of een artikel uit een magazine dat ze voor jou heeft uitgescheurd. Gewoon, omdat ze op een regenachtige dag aan jou dacht.

Heerlijk eerlijk

Naarmate je iemand langer kent, neem je geen blad voor de mond. Je hebt elkaar gezien in de beste en slechtste tijden. Het gevolg: geen schaamte meer naar elkaar. Je bespreekt nu eerlijk met elkaar hoe het nu echt gaat. Je deelt je geheimen met elkaar en het schild dat je soms nog draagt doe je af. Want met een goede vriendin kun je echt alles bespreken. Dat er soms ook tissues bijkomen kijken neem je voor lief, niet veel later lach je samen en vallen de zorgen mee en van je af.

Nu heb je de kans om jouw beste vriendin te verrassen. Weet jij al wie je blij wilt maken? Laat dan een reactie achter. Vertel onder dit artikel wie jij belangrijk vindt en waarom. Uit alle reacties kiezen we de leukste, deze gaat ervandoor met een Bol.com van 25 euro. De actie staat open tot 17 mei 2015.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?