Waarom een tuinhuis zo’n aanwinst voor je tuin is
10 januari 2021 

Waarom een tuinhuis zo’n aanwinst voor je tuin is

Een tuinhuis is echt een verrijking voor iedere tuin. Het gezellige huisje in je tuin is een veelzijdige aanwinst die niet mag ontbreken! Heb jij nog geen tuinhuis in je tuin of is het tijd om de jouwe te vervangen of een nieuw leven in te blazen? Dit is waarom een tuinhuis zo’n aanwinst is én deze te gekke bestemmingen kan je eraan geven om NOG meer uit je huis en tuin te halen!

Verleng je woonkamer

Creëer een extra eigen plek voor jezelf, je partner of kinderen in het tuinhuis! Maak ruimte voor comfortabele meubels en maak zo in een handomdraai een fijne plek waar jullie je even terug kunnen trekken. Zeker grote tuinhuizen lenen zich hier goed voor. Maak eventueel een overkapping aan je tuinhuis met een loungeplek eronder. Zo maak je het hele jaar door optimaal gebruik van de ruimte in je huis en tuin en kan iedereen een plekje vinden wanneer er bijvoorbeeld vrienden over de vloer zijn of je op zoek bent naar rust.

Opbergplek bij uitstek

Een van de belangrijkste redenen voor veel mensen om een tuinhuis te nemen, is om spullen veilig op te bergen. Fietsen staan zo droog en uit het zicht, gereedschap krijgt zijn plekje, net als zomers speelgoed van de kinderen, tuinmeubels en andere handige en minder praktische spullen. Je kunt netjes al je spullen erin opbergen, zonder dat de tuin rommelig oogt! Scoor stellingkasten en verschillende bakken om ook alle losse spullen een fijne plek uit het zicht te geven. Op Pinterest vind je genoeg opberginspiratie om er een mooi opgeruimd geheel van te maken (met structuur, zodat je ook nog weet wat waar ligt)!

Plek om te klussen

Is jouw partner of jij een fanatieke klusser of DIY’er? Al dat gereedschap en je tools om je creatieve hobby uit te kunnen oefenen hebben ook een plekje nodig! Maak handige opbergkasten en een werkbank in het tuinhuis, zodat je een creatieve spot hebt om je hobby uit te oefenen! Liggen jullie klusspullen ook niet in het zicht van de woonkamer. Lees hier hoe je samen met je kinderen kunt genieten van je tuin en het zij ook hun eigen kleine tuinproject kunnen krijgen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?