Trendkleuren 2015

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje van start en dat betekent ook vaak weer nieuwe trends spotten! Dat is altijd een heel gedoe en overal vindt je wel weer nieuwe dingen, moeilijk om daar echt een goed overzicht van te krijgen. Daarom zal ik de 3 kleurtrends bespreken en vooral laten zien!
Deze trends gaan niet over mode, maar over het interieur. In de wereld van interieur en meubels volgen de trends elkaar op de voet, net zoals in de mode. Alleen, deze trends zijn een stuk minder makkelijk allemaal op te volgen in je woonkamer. Je kleren kan je iedere dag weer wisselen, wat zeg ik, 10 keer per dag mag jij je omkleden en daarmee alle trends volgen. Maar, in je woonkamer ga je niet 10 keer per dag alles verwisselen.
Neem daarom mijn trends mee, maar haal er hetgeen uit dat jij leuk vindt en dat jij vindt passen bij jouw interieur. Toch is het altijd wel leuk om te weten of de kleur in je huiskamer nu helemaal hot is!

Gelukkig kun je altijd nog van kleur wisselen in de accessoires en een likje verf…

De eerste trend is:

Deze warme kleur blijft nog even in het interieur terugkomen. Fijn in deze koude en kille dagen. Het is een kleur die je veel kan toepassen in meerdere stijlen interieurs. Samen met de kleur terra(cotta) kun je een heel fijn en warm nestje creren in je woonkamer of andere ruimte in huis.

Je kan op dit moment ook echt heel veel koperen woonaccessoires kopen!

De tweede trend is:

Een combinatie van Green en Yellow. 2 kleuren die je nu steeds meer terug ziet komen, ook gecombineerd en met veel tinten tussen deze twee kleuren. Het zijn de frisse kleuren die straks het voorjaar helemaal vrolijk, gezellig en sfeervol maken. Geen fan van geel? Alleen groen, met vleugje geel, is ook prima en andersom (Geel met vleugje groen) ook! De combinatie van kleuren is toch helemaal fris en fruitig.

De derde trend is:

Deze kleurentrend is met de kleuren paars en turkoois. Een prachtig, warme combinatie. Deze combinatie kan namelijk altijd, van de donkerdere tinten tot de bijna pastelkleurige combinatie, goed voor de zomer EN de winter.

Wat vindt jij van deze mooie kleurencombinaties?
En welke kleuren heb je zelf al in je interieur?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?