Tips voor een geslaagd vriendinnen diner in de tuin
20 oktober 2019 

Tips voor een geslaagd vriendinnen diner in de tuin

Kies een heerlijk recept

Ga op zoek naar een heerlijk herfst proof recept. In onze Home & Kitchen categorie vind je vele lekkere recepten voor een 3-gangendiner. De barbecue mag nog steeds aan. Kies groente en fruit van dit seizoen, zoals pompoen, bieten, appel, peren of bramen. Geen zin meer om de barbecue aan te steken? Een stoofschotel, stamppot of quiche is ook zeker een goede optie! Inclusief een paar goede wijnen, waarbij de goede verhalen nog sneller los zullen komen.

Kleed de setting mooi aan

Als er mensen komen eten is het leuk om net even wat extras te doen. Scoor wat mooie woondecoratie voor je huis en tuin, dek de tafel met mooi servies en sfeervolle servetten. Het zet vaak meteen de toon voor een geslaagde avond. Pinterest is hierbij trouwens een groot favoriet bij ons om inspiratie op te doen voor het aankleden en dekken van de tafel.

Wist je daarnaast dat dit trouwens het seizoen bij uitstek is om je tuinmeubels een update te geven? Veel buitenspul is afgeprijsd, waardoor je mooie tuinbanken, tafels of andere meubels voor een leuk prijsje kunt kopen. Ook alvast handig voor volgende zomer! Voeg tot slot wat verse bloemen toe en je tafelsetting is helemaal klaar voor een gezellig diner.

Girls time

Om deze avond ongestoord te kunnen bijkletsen met je vriendinnen, is het wel zo lekker om het huis voor jezelf te hebben. Dus laat je partner een avondje uit gaan met zijn vrienden of laat hem de kinderen (als je deze hebt) onder zijn hoede nemen zodat jullie echt lekker girls time hebben. Veel plezier!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?