Tips voor de inrichting van je badkamer voor meer me-time
27 maart 2017 

Tips voor de inrichting van je badkamer voor meer me-time

Je badkamer moet idealiter een plek zijn waar je ook kunt ontspannen en even tot jezelf kunt komen. De inrichting is hier van invloed op. Daarom geven we je 5 tips voor het inrichten van je badkamer.

Opruimen

We beginnen maar gelijk met de minst leuke regel, maar wel een hele belangrijke! Zorg dat je badkamer te allen tijde opgeruimd en schoon is. Een opgeruimde ruimte, is opgeruimd in je hoofd. Dat is echt een voorwaarde om optimaal te kunnen ontspannen, wanneer je bijvoorbeeld in bad gaat of even me-time in de badkamer wilt plannen. Je wilt dan natuurlijk niet de hele tijd tegen allemaal rommel aankijken, dus houd het netjes ladies.

Tegeltjes

Wat helemaal de trend van nu is, zijn mooie tegels in je badkamer. Een honinggraat tegel is helemaal van deze tijd, maar ook gekleurde tegels of juist van die Franse patroontjes zijn erg populair. Het zorgt er gelijk voor dat je een gezellige en zomerse setting in je badkamer krijgt, waarin je lekker kunt ontspannen.

Ruimte voor je toiletspulletjes

Wij vrouwen zijn gek op onze bodylotions, make-upjes, cremes, parfums en al het andere waarmee we kunnen tutten. Maak daarom een prettige en overzichtelijke plek voor deze toiletspullen, zodat je er niet alleen makkelijk bij kan, maar dat je ook blij wordt om er alleen al naar te kijken! En om het helemaal af te maken zorg je ervoor dat je ook dat je iets hebt waarmee je je badkamer lekker kunt laten ruiken, zoals geurstokjes of een andere verstuiver.

Bad

Wil je echt heerlijk ontspannen in de badkamer, dan moet je een bad hebben! Uren dobberen met een boekje of met kaarsen en een muziekje op de achtergrond is wel echt ultiem genot. Helaas niet voor iedereen weggelegd, qua ruimte of omdat je gewoon (nog) geen bad hebt. Maar als je even de kans hebt, zeggen wij: doen!

Groen in je badkamer

Er zijn weinig mensen die planten in hun badkamer zetten, terwijl dit juist zo’n mooie plek hiervoor is. Het zorgt voor een rustgevende en natuurlijke setting. En juist tegenover al dat wit komt dat contrast met het groen mooi tot zijn recht.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?