Tips om je weekend goed af te sluiten
08 april 2018 

Tips om je weekend goed af te sluiten

Planning

We beginnen met een goede planning. Als je namelijk voor je zelf een goede to do maakt, kun je daarnaast lekker weekend vieren. Schaf een agenda aan of hang een memo bord op in de keuken. Zet daar alles op wat je doordeweeks moet doen. En dan bedoelen we ook echt alles. Dus als je iets in je hoofd hebt, schrijf het op. Zo kun je het gewoon echt niet vergeten.

Wil je juist een productieve zondag? Dan kun je misschien wat dingen van je to do naar zondag verschuiven, zodat je jouw weekend productief afsluit en doordeweeks minder hoeft te doen.

Geniet van de zondagavond

Daarnaast is het belangrijk dat je op zondag niet om vier uur al denkt dat je weekend voorbij is. Verleng je weekend juist, door bijvoorbeeld op zondagavond ook nog leuke dingen te plannen. Kijk bijvoorbeeld nog een leuke film op de zondagavond met een lekker drankje en hapje. Geniet zo lang mogelijk van je vrije uren!

Is mijn werk nog wel leuk genoeg?

Schiet je elke keer in de stress als je aan je werk denkt? Stel jezelf dan eens de vraag of jouw werk nog wel bij je past of leuk genoeg is? Tuurlijk baalt iedereen van einde weekend gevoel, maar je moet er niet letterlijk ziek van worden. Slaap je door deze gedachtes ook slecht op zondag? Probeer er dan achter te komen wat voor jou helpt om toch je nachtrust te krijgen. Neem bijvoorbeeld elke zondagavond een lekker bad voor het slapen gaan, of sta wat langer onder de douche. Wellicht heb je ook iets aan deze tips om beter te slapen. Succes!

Wat doe jij om je weekend goed af te sluiten?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?