Televisieprogrammering najaar 2016: dit gaan we kijken!
03 september 2016 

Televisieprogrammering najaar 2016: dit gaan we kijken!

Heel holland bakt

Ook dit seizoen kunnen we weer kneuterig voor de buis gaan zitten met het populaire bakprogramma. Hoewel de commerciële zenders nu ook met bak- en kookprogramma’s op de proppen komen, blijft dit programma toch wel onze favoriet. De presentatie wordt dit seizoen door Andre van Duin gedaan, die de honneurs voor Martine Bijl overneemt. We zijn benieuwd.

Start zondag 4 sept. 20:20u npo 1

Vlucht HS13

Leuk, er komt weer een nieuwe en spannende thrillerserie op de televisie. In deze serie stort er een vlucht neer, waarin de man van de hoofdrolspeelster zou zitten. Maar via de passagierslijst blijkt hij er helemaal niet in gezeten te hebben. Waar is hij dan? Met o.a. Katja Schuurman, Jeroen Spitzenberger, Daniel Boissevain, Reinout Bussemaker en Roos Ouwehand.

Start zondag 4 sept. 20:20u npo3

Stegeman op de bres

In dit programma helpt Alberto Stegeman mensen die in de problemen zitten, door mensen die kwaad in de zin hebben. De politie kan deze mensen, door diverse redenen, niet helpen. Alberto gaat wel een poging wagen.

Start zondag 27 aug. 21:30u sbs6

Hollands next top model

Het concept kennen we inmiddels wel, maar het blijft toch wel een lekker programma om naar te kijken. Wie staat er goed op foto’s, wie is heel leuk, wie rockt de catwalk en wie is bloedvervelend? Niet nadenken en lekker wegkijken met Hollands Next Top Model. De eerste uitzending was afgelopen week, vanaf nu elke dinsdag te zien.

Start dinsdag 29 aug. 20:30u rtl 5

The story of my life

Een heel nieuw format, waarbij Linda de Mol BN’ers ontvangt die eerst dertig jaar ouder geschminkt worden en daarna nog eens dertig jaar ouder. Zo zien ze zichzelf en hun partner als bejaarden terug. In die status gaan ze het gesprek aan en dat kan veel losmaken. We zijn erg benieuwd naar dit concept, waarbij maandag als eerst Yolanthe en Wesley aan beurt zijn.

Start maandag 5 sept. 21:30u rtl. 4

Expeditie Robinson

Met stip onze lievelings programma en we kunnen haast niet meer wachten: Expeditie Robinson. We hebben weer ouderwets een kamp noord en kamp zuid, heerlijk. De deelnemers dit jaar zijn: Anna Nooshin, Bartho Braat, Bertie Steur, Chloé Leenheer, Dave Roelvink, Dio, Elle van Rijn, Gaby Blaaser, Jalou Langeree, Jayjay Boske, Jessie Jazz Vuijk, , Kraantje Pappie, Koos van Plateringen, Lex Uiting, Suzanne Klemann, Thomas Dekker én een mystery deelnemer.

Start donderdag 8 sept. 20:30 rtl 5

De reis van je leven rtl 4

Johnny de Mol gaat met mensen die niet lang meer te leven hebben en hun goede vrienden op reis. De deelnemers krijgen de kans om een droomreis te maken naar een bestemming waarvan zij vinden dan hun vrienden het gezien moeten hebben. Het vieren van het leven staat in dit programma centraal.

Start maandag 31 okt. 20:30u rtl. 4

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?