Televisie programma's najaar 2021: De leukste op een rij!
23 augustus 2021 

Televisie programma's najaar 2021: De leukste op een rij!

Of je het wilt of niet, we gaan langzamerhand weer richting de herfst. Met kopjes thee, speculaas en je sloffen aan lekker op de bank ploffen. Hoewel we hopen op nog een periode mooi weer, gaat het nieuwe televisieseizoen al wel bijna van start! Welke leuke televisieprogramma’s komen er op tv dit najaar? Wij zochten de leukste uit (vinden wij!) en hebben deze voor je op een rij gezet. Happy zapping!

Kopen Zonder Kijken

Ook dit jaar is het vertrouwde trio -Martijn, Alex en Bob- weer terug in een hele nieuwe reeks Kopen Zonder Kijken. Hier zullen stellen tekenen voor de aanschaf voor een huis, vóórdat ze deze gezien hebben! Met grote verrassingen tot gevolg. Heerlijk programma, we kijken er weer naar uit!

Maandag 30 augustus | RTL4 | 20:30u

Chateau Meiland

Gezellig en vertrouwd, de Meilandjes komen weer terug. We kunnen weer meegieren met de avonturen van Martien, Erica, Maxime, Montana en Claire, inmiddels gesetteld in Noordwijk.

Maandag 30 augustus & donderdag 2 september | SBS6

Expeditie Robinson

Er komt weer een nieuw seizoen Expeditie Robinson, dat dit jaar 2x per week zal worden uitgezonden. De kandidaten waren dit jaar niet op een tropisch eiland maar in Kroatië. Niks geen kokos- of bananenbomen. Wat kunnen ze daar wel vinden om hun buik mee te vullen? We gaan het zien!

Wie doen er mee aan Expeditie Robinson 2021?

1. Stefano Keizers
2. Jasmine Sendar
3. Jan van Halst
4. Eva van de Wijdeven
5. Annemiek Koekoek
6. Robbert Rodenburg
7. Défano Holwijn
8. Dyantha Brooks
9. Britte Lagcher
10. John de Bever
11. Sylvana IJsselmuiden
12. René van Meurs
13. Sterrin Smalbrugge
14. Jasper Demollin
15. Sandra Ysbrandy
16. Dennis Schouten
17. Sieneke
18. Yuki Kempees

Zondag 29 augustus & donderdag 2 september | RTL4 | 20:30u

Heel Holland Bakt

Dit jaar krijgen oud-deelnemers nog een keer de kans om deel te nemen aan het leukste bakprogramma en wederom een gooi naar de winst te doen. Onder andere Narcis (seizoen 1) , Jacques (seizoen 2), Filiz (seizoen 3), Hidde (seizoen 4), Manuela (seizoen 4), Gwenn (seizoen 5) en Cas (seizoen 6) zullen dit seizoen wederom te zien zijn. Smullen!

Zondag 5 september | NPO1 | 20:30u

Five Days Inside

In deze documentaireserie gaan Rick Brandsteder, Natasja Froger en Geraldine Kemper naar bijzondere plekken in Nederland om daar vijf dagen ‘mee te lopen’. Normaliter mag je niet op deze plekken komen, dus het geeft een heel bijzonder inkijkje. Dit seizoen gaan ze onder andere naar een kinderhospice, een epilepsiecentrum en een booreiland.

Dinsdag 31 augustus | RTL5 | 20:30

K2 zoekt K3

In deze talentenjacht zal er worden gezocht naar een nieuwe K3 lid, de vervanger of vervangster van Klaasje Meijer. Leuk zo’n zoektocht naar een nieuw zang- en danstalent en net weer even wat anders dan The Voice!

Vrijdag 24 september | RTL4 | 20:30u

Temptation Island

In het nieuwe seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ gaan we kijken of de deelnemende koppels meant to be zijn of dat ze toch liever voor een ander gaan. Waar er normaliter in het programma werd getest of ‘ze de verleiding konden weerstaan’, krijgen ze in deze variant van het programma de ruimte om te kijken of ze daadwerkelijk verder willen met hun huidige partner. De singels zijn er namelijk óók om een liefde te vinden en niet enkel om te verleiden. Het is nagemaakt van de Amerikaanse versie van het programma, dat iets volwassener is ingestoken dan de voorgaande Nederlandse variant. Hoe het hier uitpakt? We gaan het ervaren!

Donderdag 26 augustus | Videoland

Van Onschatbare Waarde

Heerlijk om te zien hoe particulieren onderhandelen om hun bijzondere object te verkopen aan 1 van de 4 experts. Lukt het ze om het maximale eruit te halen?

Woensdag 1 september | NPO1 | 21:30u

Het Roer Om

In Het Roer Om gaan Nederlandse gezinnen voorgoed naar het buitenland om hun droom na te jagen. Het is een variant op Ik Vertrek, altijd goed dus!

Maandag 30 augustus | SBS6 | 21:30

Bureau 070 Hofstad

Net als in Bureau Burgwallen en Bureau 040, heeft Ewout Genemans een langere tijd meegelopen met de politie voor een mooi stukje reality tv. Dit keer loopt hij mee met de politie van Den Haag. We zijn benieuwd!

Start in oktober | RTL4

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?