Stijlvol: Een horloge als basis voor je outfit
25 juni 2018 

Stijlvol: Een horloge als basis voor je outfit

Het begint bij een goede basis

Wissel je graag af met sieraden? Wij wel! Een horloge om je pols vormt eigenlijk gewoon een goede basis voor je armparty. Van daaruit kan je het opbouwen met n of meerdere kralen, schakel- of slavenarmbanden. Stem je horloge af op je favoriete sieradenkleur en stijl. Ga voor goud, rosgoud of voor zilver om een eenheid te behouden met de rest van je armbandjes en ringen (of doe gek en combineer alles met elkaar in een bepaalde stijl). Wat je smaak ook is, mooie horloges kan je in alle kleuren en maten kopen. Of ze nou voorzien zijn van een hoop bling, kleur of andere details, zijn uitgevoerd met een lederen of schakelband, een grote of een kleine klok hebben en ze rond, vierkant of rechthoekig zijn.

Ontdek je favoriete merk

Breng je smaak in kaart en ontdek je favoriete horlogemerk. Je kunt je op internet eerst goed laten inspireren voor je zo’n grote aankoop doet, zo weet je zeker dat hem niet in een opwelling aanschaft. Veel grote sieraden- en modemerken hebben tegenwoordig eigen horlogelijnen (die ook al te vaak goedkoop worden gekopieerd, maar dat zal je toch echt terugzien in de kwaliteit en levensduur). Een originele Danish design horloge of Calvin Klein klokje tikt nou eenmaal vele malen langer dan een goedkope rip-off. En bovendien ben je het echt waard om af en toe een mooi cadeautje aan jezelf te geven. Of, nog beter, je kunt deze natuurlijk ook voor je verjaardag vragen! Deze zomer zijn horloges met schakelbanden in goud, ros of zilver de trend en deze combineren ook goed met je zongebruinde huid. Dus struin lekker het internet af en kijk wat bij jouw stijl past. Shopse!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?