Spa at Home met deze vernieuwde Ayurveda collectie van Rituals
24 juli 2014 

Spa at Home met deze vernieuwde Ayurveda collectie van Rituals

Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel.

Deze Shanti shower doucheolie is goed als je last hebt van een droge huid. De olie is voedend en zorgt ervoor dat je huid er weer stralend uit gaat zien, ook zorgt de olie ervoor dat je gebruinde huid langer zijn kleur vast houdt. Maar wat een echt voordeel is dat je met deze olie ook je benen kan scheren.

Als je na de olie de Himalya scrub aan brengt uit dezelfde lijn dan blijft de scrub extra goed plakken waardoor je de korrel van de scrub goed kan verdelen.

De Himalya scrub bevat kristalzout uit de Himalya en laat een verzorgend olielaagje achter en de mint in de scrub geeft je een heerlijk fris gevoel.

Scrubben is een zeer effectieve manier om je lichaam te zuiveren en de energiestroom in je lichaam te stimuleren. Het proces wordt nog versneld als je daarna een warm bad neemt. Gebruik nadat je hele lichaam een heerlijke srub buurt hebt gegeven ook nog de Ayurveda scrub dan is deze hele behandeling ook nog eens effectief tegen cellulitis.

De Ayurvede scrub op basis van Multani klei werkt ontgiftend en trekt het laatste vuil uit je porin, laat de scrub wel even inwerken zodat de klei zijn werk kan doen. Deze scrub is bedoeld voor je lichaam en niet voor je gezicht!

Heb jij deze lijn al geprobeerd?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?